آیا‌ مرجع‌ رسیدگی دادخواست‌ حقوقی‌ همان‌ دادسرای عمومی‌ میباشد؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۲۷۵ #25266144

با سلام آیا‌ مرجع‌ رسیدگی دادخواست‌ حقوقی‌ همان‌ دادسرای عمومی‌ هست‌ یا مرجع خاصی‌ دارد؟

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

"با سلام"
خیر دادگاه حقوقی میباشد

حسب مورد شورا، دادگاه عمومی حقوقی، دادگاه خانواده صالح می باشد. دادگاه انقلاب هم راجع به اصل ۴۹ که حقوقی است صلاحیت دارد.

با سلام
دادگاه های عمومی و حقوقی برای دادخواست های حقوقی میباشد و دادسراها برا شکایت کیفری انجام وظیفه مینمایند .

سلام
دادخواست های حقوقی حسب مورد با توجه به خواسته آن ممکن است در شورای حل اختلاف یا در دادگاه عمومی حقوقی مطرح شود

دعاوی حقوقی در دادگاههای عمومی حقوقی رسیدگی می شود . تنها در مواردی که دادخواست ضرر و زیان بابت ارتکاب جرم مطرح شود در دادگاه کیفری و به صورت هم زمان با اتهام مطروحه رسیدگی میگردد .

باسلام مرجع رسیدگی دادخواست حقوقی، دادگاه حقوقی یا دادگاه خانواده میباشد نه دادسرا، دادسرا برای شکایت کیفری است

مرجع رسیدگی به دادخواست حقوقی ، دادگاه های حقوقی و خانواده هستند.