اگر قاضی حکم به مشارکت یا معاونت دهد،این موضوع را می توان به دیوان عدالت ارسال کرد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۱۸۹ #25151612

با عرض درود و وقت بخیر
عرص کنم که بنده پرونده قضایی دارم که در دادسرای نظامی است اما بنده نظامی نیستم، موضوع پرونده اخاذی است که البته بنده بی گناه گرفتار شدم.
سوالم این هست که اگر قاضی به هر دلیلی برای بنده مشارکت یا معاونت بزند یا بعد از اعتراضات پرونده،این موضوع را می توان به دیوان عدالت ارسال کرد؟
و در صورتی که حکم حبس باشد ایا بنده به زندان باید بروم تا جواب بیاد؟ یا خیر، بیرون می مانم با همان وثیقه که جواب بیاد.
و یک نکته را بگم اینکه ان شخصی که نفر اول پرونده است هیچ پولی هم دریافت نکرده و قبل از دریافت بازداشت شده و ما را گرفتار کرده.
با تشکر از شما

مشاوره حقوقی کیفری
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام اگر حکم حبس صادر و قطعی شود باید اجرا گردد . در غیر این صورت وثیقه ضبط می شود اما مانع اجرای حکم نیست .
هم چنین موضوع مطرح شما اصلا در صلاحیت دیوان نیست و اگر قاضی مرتکب تخلف باشد باید به دادسرای انتظامی قضات شکایت کنید .

با سلام
احتمالا منظور شما دیوانعالی میباشد نه دیوان عدالت.اما اگرحکم قطعی صادرشده باشد باید اجرا گردد و منتظر دیوان نخواهد بود.لذا باید هرچه سریعتر نسبت به اعاده دادرسی در دیوانعالی اقدام کنید در این خصوص حتما با یک وکیل باتجربه مشاوره کنید
چون احتمال پذیرفتن اعاده دادرسی در دیوان کم است

وقتی معتقدید بی گناه گرفتارشدید بهتربود وکیل خوب می گرفتید که بی جهت گرفتار نشوید .
دیوان عدالت شامل پرونده شما نمیشود . احتمالا منظور شما دیوان عالی کشور است . که آنهم درموارد خیلی خاص صلاحیت رسیدگی دارد ( اعاده دادرسی )