حکم این انباری و هریک از واحدهای مذکور چیه؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۱۴۷ #25141939

سلام و وقت بخیر
ما در یک آپارتمان ۸ واحدی زندگی می کنیم که دارای ۷ قطعه انباری است. یکی از واحدها در قسمت مشاعات راه پله پشت بام با هزینه شخصی اقدام به ساخت انباری نموده است. در زمان خالی بودن واحد متخلف، یکی دیگر از واحد وسایل شخصی خود را در انجا قرارداده است. الان وسایل شخصی هر دو واحد در انباری غیر مجاز می باشد.

مشاوره حقوقی ملکی
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام..
در خصوص موضوع مطروحه.. بلحاظ مشاع بودن ملک مذکور.. قطعا باید رضایت تمامی ساکنین باید اخذ گردد..
در صورت عدم رضایت ساکنین حق طرح شکواییه و قلع مستحدثات انباری مذکور وجود دارد..
موفق باشید..

با سلام
به دلیل مشاع بودن راه پله و یا هر نقطه ای از ملک مشاع برای استفاده شخصی، بایستی رضایت تمام مالکین ( ساکنین ) اخذ گردد در غیر آن هیچ شخصی حق اسفاده شخصی یا ساخت و ساز در ان را نخواهد داشت .

چون انباری مذکور در مشاعات احداث شده مستلزم رضایت تمامی مالکین بوده و در صورت عدم رضایت تمام مالکین امکان شکایت و قلع مستحدثات فوق وجود دارد .