دریافت پول داده شده چگونه است؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۲۰۲ #25042283

با سلام
بنده با فردی از طریق یکی از دوستان آشنا شدم که ادعا میکرد با دریافت مبلغی میتواند ویزای یک کشور رو برام بگیره.از اونجایی که به دوستم اعتماد داشتم مبلغ رو به ایشون از طریق کارت به کارت واریز کردم.بعد گرفتن مبلغ با بهانه های جدید مبلغ بیشتری رو هم دریافت کرد و سپس دوباره ادعای مبالغ بیشتری رو کرد و گفت که اگه مبالغی رو که میگه واریز نکنم همه کارها کنسل میشه و ضرر و زیان پای خودم هستش.یعنی مبالغی که از من دریافت کرده هم قابل بازگشت نیست.
خواستم ببینم چطور میتونم پولم رد پس بگیرم.چون ایشون فقط قصد اخاذی از بنده رو داشته و هیچ کاری هم در جهت اخذ ویزا و موارد مشابه برای بنده انجام نداده.تمامی مدارک انتقال پول و چت های ایشون که درخواست پول کرده و راجع به این قضایا صحبت کرده هم موجوده.ممنون میشم اگه راهنماییم کنید

مشاوره حقوقی کیفری
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

دادخواست مطالبه وجه نمایید ...

درود
به جرم کلاهبرداری می توانید شکایت کنید.

درود بر شما
صرف یک ادعا که من میتونم برای شما ویزا بگیرم برای تحقق کلاهبرداری کافی نیست اما اگر با انجام کار هایی مثل رفت و آمد به مکان های مرتبط با اخذ ویزا تلاش داشته که خودش رو این کاره جلوه بده، می‌تونید به اتهام کلاهبرداری ازش شکایت کنید، در غیر این صورت از طریق محضر اسناد رسمی براش اظهارنامه ارسال کنید مبنی بر این که من این پول ها رو به شما پرداخت کردم و ازش مطالبه کنید که پس بده و بعد از اون دادخواست حقوقی بدید.

پرسشگر محترم
میتوانید علیه آنها به اتهام کلاهبرداری طرح شکایت نمایید مطابق آنچه در سوال آمده است می‌توان گفت ماجرا وصف جزایی دارد.
لیکن از طریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی اقدام نمایید.
از لحاظ حقوقی و طرح دادخواست نیز موضوع قابل پیگیری است.

سلام و درود
در صورت وجود ارکان کلاهبرداری می توانید با این اتهام از وی شکایت نمایید در غیر اینصورت اظهارنامه و سپس دادخواست مطالبه وجه نمایید
موفق و موید باشید

با شکایت می تونی پول واریزی را استرداد کنی

این موضوع کلاهبرداری است می توانید شکایت کنید