توانستم چهار روز دیر از وقت مقرر برای اجرای احکام نوبت بگیرم چون تایم ها پر بود مشکلی دارد؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۲۹۸ #24998218

سلام
اجرای احکام بمن ده روز مهلت مراجعه داده و نوشته از سایت نوبت بگیر من تونستم چهار روز دیر تر از اون ده روزی که مشخص کرده بودن نوبت بگیرم. و اینکه طرفم محکوم شده و حالا که چهار روز دیر نوبت گرفتم چی میشه؟ حکم طرفم و که محکوم شده اجرا نمیکنن؟

مشاوره حقوقی کیفری
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام هیچ مشکلی بوجود نمی آید

سلام ایرادی ندارد در نوبت مقرر حتما مراجعه نمایید

مشکلی نیست چرااجرا می شود

باسلام
مشکلی در اجرا به وجود نمی آید.

با سلام
در نوبت مقرر مراجعه نمایید .

مشکلی در اجرای رای ایجاد نمیشود

با سلام، سوال شما قبلا توسط همکاران محترم پاسخ داده شده، لطفا از طرح سوالات تکراری خودداری نمایید، مطابق پاسخ های قبل، بایستی در نوبت مقرر مراجعه نمایید.