روابط نامشروع پیامکی از جانب پدرم قابلیت شکایت دارد؟

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۴۶۰ #24859423

سلام
من مدتی قبل با یه پسر از طریق پیامک یا همون پیام رسان گوشی به هم پیام میدادیم..یه مدت با هم دوست بودیم همدیگه رو ندیده بودیم و اصلا ملاقاتی نداشتیم با هم فقط در حد پیامک بود..یه روز تصمیم گرفتیم چت نامشروع انجام بدیم ما هیچ وقت نتونستیم همدیگه رو ببینیم و حتی عکسای همدیگه رو هم ندیدیم چه برسه به واقعیت که همو ببینیم..و فقط چت انجام دادیم از طریق پیامک که شماره ی همدیگه رو داشتیم..اصلا عکس مبتذل هم برای هم نفرستادیم چون از طریق پیامک امکان ارسال عکس وجود نداره و خودمونم راضی به این کار نبودیم..حالا اگه بابام این چیزا رو ببینه میتونه از پسره شکایت کنه(چون اصل پیامکا تو گوشی هست و پاک نشده بود)؟؟من خودم تو سن قانونی هستم.آیا پدرم میتونه به جای من شکایت کنه و اینکه واقعا مقداری چت که درسته حالا مستهجن بوده واقعا قاضی اونا رو قبول میکنه و احضارمون میکنه(درسته خودمم مجازات میشم اما سواله برام ممنون میشم دقیق بگید)؟؟این قضیه و پیاما مربوط به ۲ سال و نیم قبل هست و از اون موقع قطع ارتباط کردیم به دلایلی..ممنون و خدا قوت
(این سوال برای یه شخصی دیگه هست به من گفت مطرح کنم تو سایت)

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام و احترام
مخاطب گرامی صرف ارسال پیامک نمی تواند روابط نامشروع را اثبات کند

با سلام با گفتهای شما رابطه ای بعنوان نامشروع دیده نمیشود .اینکه پدر شما بخواهد شکایت کند باید ادله محکم داشته باشد

اگر پیامکها حاوی کلمات نامتعارف و نامناسب باشد و تکرار داشته قطعا رابطه نامشروع است زیرا که این پیامها معمولا با قصد لذت و رابطه نامشروع ارسال می شود.

با صرف پیامک رابطه نامشروع اثبات نخواهد شد

بله با استریت شات های پیامک شما
پدر شما می توانند به اتهام رابطه نامشروع یعنی ارتباط غیرشرعی شما علیه پسر اعلام شکایت کنند

پدر شما شخصا ذینفع در موضوع نبوده و نمی تواند شکایت کند

پدرتان حق شکایت ندارن اگر رشید هستین.توضیحاصرف پیامک رابطه نامشروع نیست