آیا واحد باید به همه مشتریان فاکتور ارائه دهد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳۵۳ #24858945

عرض سلام و خسته نباشید.
من مسئول یک کارواش هستم یکی از مشتریان از این کارواش به اداره تعزیرات به علت گران‌فروشی شکایت کرده است. کارشناس تعزیرات نرخی را تعیین نموده که به نظر صنف کارواش صحیح نیست و علی رقم اینکه رئیس و معاون صنف اعلام نمودند که مبلغ دریافتی صحیح است دفتر تعزیرات قبول نکرده و به گفته خود کارشناس تعزیرات کمترین مبلغی را که در سطح شهر برای سرویس معین دریافت می شود را ملاک قرار داده اند. مورد دیگر اینکه مبلغ دیگری به علت ندادن فاکتور، جریمه در نظر گرفته اند در صورتی که به محض درخواست فاکتور از طرف مشتری فاکتور بصورت دست نوشته و امضا شده به او تحویل دادم،
آیا واحدی مثل کارواش باید به همه مشتریان فاکتور ارائه دهد؟
آیا برگه ای که موید خدمات ارائه شده و مبلغ دریافتی است به منزله فاکتور تشخیص داده نمی‌شود؟

مشاوره حقوقی کیفری
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
با توجه به اینکه تعزیرات نظر کارشناس صنف را نپذیرفته، بنظر میرسد مناسب ترین اقدام، اعتراض علیه نظریه کارشناس تعزیرات باشد.
در صورتی که طبق بخشنامه ی اتحادیه مربوطه، ارایه ی فاکتور الزامی نباشد، نمیتوان علیه آن اقدامی نمود.

سلام
در خصوص نرخ باید نرخ انجام کار که مصوب اتحادیه است به نحوی که در دیدرس مشتری باشد در محل کارواش نصب شود چنانچه شما در حدود نرخ مصوب اتحادیه عمل کردید می توانید به نظر کارشناس تعزیرات اعتراض کنید در خصوص فاکتور نیز مکلف به رعایت مصوبات اتحادیه هستید.