مهریه قانونی چقدر است؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۳۲۲ #24816971

مهریه قانونی چقدر میباشد؟ممنون

مشاوره حقوقی مهریه
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
از فرمایشات حضرت عالی مستفاد می شود که "مهر المثل" مشارالیه شماست. میزان مهر المثل بر اساس شرایط اجتماعی، سطح تحصیلات ،طبقه خانواده، میزان مهریه اقوام و مواردی از این قبیل تعیین می شود و میزان مشخصی ندارد. جدای از این توضیحات، تعیین میزان مهریه کاملا توافقی است و مهر معین از جانب شما در صورت داشتن اوصافی چون: مالیت داشتن،قابل انتقال به زوجه و معین بودن معتبر است.
سربلند باشید

مهریه طبق توافق تعیین می شود و در قانون مقدار خاصی ندارد

"با سلام"
مهریه توافق است و حد و سقفی ندارد

باسلام
قانون برای مهریه اندازه ای تعیین نکرده و مقدار آن با توافق زوجین تعیین میشود

قانون برای مهریه حد نصابی در نظر نگرفته و بر اساس توافق زوجین تعیین میگردد .

با سلام میزان مهریه در حالت عقد فی مابین زوج و زوجه بصورت توافقی و صرفا در ایجاب و قبول تعیین میگردد و مقدار آن با توجه به توافق هست
هنگام مطالبه هم درصورت وجود توان مالی زوج عینا قابل مطالبه هست و درصورت عدم تمکن مالی ۱۱۰ سکه بهار آزادی منظور میگردد

مهریه ،یک قرداد و توافق کاملا خصوصی است و قانون گذار حق مداخله در قراردادهای خصوصی را ندارد.