الان که رای دادگاه تجدید نظر داده شده و پرونده اصلی مختومه شده؛ میشود مجددا دادخواست خسارت تاخیر تادیه رو داد؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۱۵۷ #24803937

با سلام
اینجانب پرونده حقوقی داشتم بعد رای خوانده اعتراض زده و پرونده دادگاه تجدید نظر رفت. در همین حین دادخواست خسارت تاخیر تادیه دادم چون توی شکایت اولیه طلب خسارت تاخیر تادیه نکرده بودم. ولی جلسه خسارت تاخیر تادیه زودتر از رای دادگاه تجدید نظر تشکیل شد و به همین علت و مختومه نشدن پرونده اصلی , پرونده خسارت تاخیر تادیه مختومه اعلام شد و گفتن زود شکایت کردی.

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با توجه به قطعیت رای می توانید دادخواست مطالبه خسارت تاخیر در تادیه را مطرح کنید

درود بر شما، رای صادره صحیح است، لکن شما بعد از صدور حکم در خصوص پرونده اصلی، مجددا می‌توانید دادخواست مطالبه تاخیر تادیه بدهید.

بعداز قطعیت رای دادخواست مطالبه تاخیر تادیه بدین

چون خسارت تاخیرتادیه مستلزم اثبات اصل حق می باشد لذا رای صادره صحیح می باشد . با توضیحی هم که داده اید مطمئنا قرار رد شکلی صادر شده و میتوانید بعد از قطعیت رای دادخواست مطالبه تاخیر تادیه را مجددا تقدیم کنید .

با سلام
در صورت صدور رای به نفع شما و بعد از قطعیت یافتن رای صادره ، میتوانید با استناد به رای صادره به طرفیت شخص اقامه دعوی و مطالبه خسارت نمایید

درود
اگر مستحق تاخیر تادیه باشید بله می توانید.

با سلام و احترام چنانچه حکم به نفع شما داده شده باشد و همچنین رای قبلی فقط به خاطر ایراد شکلی رد شده باشد و در ماهیت وارد نشده باشند بله میتوانید دوباره دادخواست بدهید در هر صورت نیاز ب بررسی احکام صادره قبلی می باشد و بهتر است جهت بررسی بیشتر به وکیل دادگستری منطقه خودتان مراجعه نمایید تا راهنمایی شوید موفق و پیروز باشید