میتوانم از وی بدلیل تجاوز شکایت کنم؟

پرسیده شده
۱۴ پاسخ ۵۴۴ #24802496

من با یک پیج سوالات شرعی اشنا شدم برای حل مشکلم و کم کم این اقا با من رابطه احساسی برقرار کرد و ۵ ماه واقعا رو احساسات من کار کرد و منو دعوت به دفترش کرد ولی من واقعا فقط به قصد مشاوره و دیدار به دفترش رفتم واقعا من و دلبسته خودش کرد و پیامک هاش همه موجود هست ولی وقتی وارد دفترش شدم اصلا واقعا نمیدونم چطور به راطه جنسی کشید الان من واقعا از نظر روحی داغونم ایا میتونم با شمایت به نتیجه ای برسم?

مشاوره حقوقی کیفری
۱۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود
اگر خودتان در آن زمان تمایل به رابطه داشته اید اگر شکایت کنید برای خودتان هم مجازات دارد.

سلام هرکدام از شما مستحق شلاق میباشید موفق باشید

خیر با تئجه به رضایت طرفین تجاوز نبوده و در صورت اعلام جرم هر دو به مجازات شلاق محکوم خواهید شد

از اظهارات شما چنین بر میاید که این واقعه به عنف و زور نبوده و شما خود رضایت داشتید اما هم اکنون از کرده پشیمانید، و پزشکی قانونی نیز با این اوصاف نظر به زنای به عنف نخواهد داد، اعمال ارتکابی هم از سوی طرف مقابل و هم از سوی شما جرم و قابل تعقیب است اما نه تحت عنوان زنای به عنف

شما با رضایت خویش رابطه جنسی برقرار کردید لذا مشمول تجاوز نمی باشد درصورت شکایت به اتهام زنا هر دو حد می خورید
مگر ثابت کنید شما را اغفال کرده و به زور براتون تجاوز کرده

با سلام تجاوز به معنای این است که بدون رضایت طرف عمل و واقعه انجام گیرد در این جا چون دو طرف با رضایت و تمایل و توافق هم وارد این مرحله شدید تجاوز معنا نخواهد داشت بزرگوار

سلام، صرف تاثیر بر شما برای برقراری رابطه جنسی به معنی تجاوز نیست و نمی توانید تحت این عنوان شکایت نمایید.