چطور میتونم اثبات کنم که شکستن درب اتفاقی بوده؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۰۸ #24796891

با سلام و خسته نباشید
چندی پیش بابت موضوعی به مغازه برادرم خانمم به اتفاق همسرم رفتیم برای مشورت در مورد اینکه این مغازه و ارثی هست تا تکلیف را روشن کن هنگام خروج از مغازه، از انجایکه درب مغازه ریلی و از جنس شیشه سکوریت هست حین باز کردن درب توسط بنده با بر خورد دستگیر درب یکی از لنگه درب ها شکست و تنها شاهد ما این ماجرا همسرم با برادر خانمم بودن حالا ایشان دادخواستی به دادگاه داده و به دروغ بحث تخریب عمدی با مشت را مطرح کرده درصورتیکه که بنا به پیشنهاد بارزپرس پروند اینجانب واقعیت را صادقانه بیان کردم رد مال هم سه ماه قبل صورت گرفت و شاکی پروند رو ترک تعقیب کرده بود اما مجدد ایشان پروند رو به جریان انداخته و همچنان پیگیر آن هست که تخریب عمدی را رای بگیرد. در صورتیکه درب سکوریت کاملا بصورت اتفاقی شکست و هیچگونه ضربی از طرف من با مشت به درب وارد نشد که ایشان به ناحق و به دروغ ضربه با مشت را مطرح کرده در ضمن دادگاه شهادت همسر بنده رو بدلیل داشتن دعوای حقوقی خواهر برادر بابت ارث و میراث قبول نکرد.
حال بنده چطور میتونم اثبات کنم که شکستن درب اتفاقی بوده
ایشان ضربه با مشت را به دروغ در دادخواست خود مطرح کرده ( ناگفته نماند که بازپرس پرونده برای من ۲۵ میلیون وثیقه صادر کرده و بنده نیز وثیقه گذاشتم)

باسپاس

مشاوره حقوقی کیفری
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام و احترام
اثبات امر بر عهده ی برادر خانم شما میباشد و به صرف ادعای تخریب اموال شما محکوم نمی‌شوید. شما هم نیازی به اثبات بی تقصیر بودن خود ندارید چرا که امر عدمی( موضوعی که وجود ندارد )قابل اثبات نیست