فهمیدن سریع کارتشون رو سوزوندن و توی سایت پلیس فتا اطلاع دادن الان همسرم ترکیه هستند، چه اقدامی باید بکنیم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۷۵ #24759074

باسلام همسر بنده تو ترکیه یکی از ایرانیان آنجا با تظاهر به اینکه مدارکشان مفقود شده و نیاز دارن تا از ایران پول برایشان واریز بشه از ایشان میخواهد که عابر بانک خودش را بدهد تا از ایران برایشان به کارت همسرم پول واریز کنن ،همسر بنده هم کارت عابر خودش را در اختیارشان میگذارد اما بعد مخفی میشن ،متاسفانه می فهمیم که از کارت سواستفاده کردن و گویا با فریب افراد کارت های مختلف سایت شرط بندی داشته وکارت بانکی دیگران استفاده میکنن وافراد فریب خورده به کارت بانکی افرادی مثل همسرم پولی راکه. واریز میکنن برداشت میکردن کارت همسرم و بقیه پول واریز میکنن و برداشت میکنن ،وقتی همسرم فهمیدن سریع کارتشون رو سوزوندن و توی سایت پلیس فتا اطلاع دادن الان همسرم ترکیه هستند ،چه اقدامی باید بکنیم ؟آیا همسرم هم مجرم هستن با توجه به اینکه همسرم راهم فریب دادن و قصد کمک داشتن و از طرفی مال باخته ها با اختیار خودشان در سایت شرط بندی شرکت کردن ؟سامانه ثنا رو هم نگاه کردیم شکایتی از همسرم ثبت نشده ،،ممنون میشم که راهنمایی بفرمائید .

مشاوره حقوقی کیفری
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام و وقت بخیر؛
عنوان اتهامی همسر شما معاونت در جرم کلاهبرداری یا پولشویی می باشد لذا ایشان بایستی در صورت طرح شکایت در مراجع قضایی داخل کشور مباشرتا یا به واسطه وکیل دادگستری از عناوین اتهامی علیه خویش دفاع به عمل آورد و مدارک رافع مسئولیت خویش را ارائه کند در غیر این صورت امکان صدور حکم غیابی علیه ایشان علاوه بر امکان صدور قرار ممنوع الخروج ایشان از کشور به درخواست شکات و یا مقام رسیدگی کننده وجود دارد .