مفهوم ابلاغیه ذکر شده چیست؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۳۴۲ #24616020

باسلام جهت معامله به قصد فرار از دین شکایت کردم تا مرحله دادسرا فرد محکوم شد و ابدا هیچ جلسه ای هم نیامد البته ایران نبود که بیاید جلسه دادگاه با اینکه حضور نداشت قاضی بدون هیچ پرسشی جلسه را تمام کرد و ابلاغ برائت به نفع متهم صادر کرد اعتراض نوشته ام در پیامک امد اعتراض شما وارد ست به ابلاغ رجوع کنم اما مفهوم ابلاغ را اصلا نمیفهمم دادگاه با توجه به محتویات پرونده و انجام مشاوره ختم دادرسی را اعلام و به شرح ذیل مبادرت به صدور رای می نماید.
(( رای دادگاه ))
در خصوص تجدیدنظرخواهی خانم ### نسبت به دادنامه شماره
مورخ ۱۸/۸/۹۹ صادره از شعبه # دادگاه کیفری دو تھران که به موجب آن تجدید نظر خوانده از اتھام معامله به قصد فرار از دین بنا به شرح و استدلال منعکس در دادنامه مارالذکر تبرئه شده است. دادگاه با توجه به محتویات پرونده نظر به اینکه در این مرحله از رسیدگی از سوی تجدیدنظر خواه دلیل خاص و جھات موجھی که موجب نقض دادنامه تجدیدنظر خواسته را فراهم آورد ارائه و عنوان ننموده و از حیث رعایت اصول و قواعد دادرسی و مبانی استدلال و استنباط و استناد، ایراد و اشکالی وارد نمی باشد و موارد تجدیدنظرخواهی با هیچیک از شقوق مندرج در ماده ۴۳۴ قانون آیین دادرسی کیفری انطباق ندارد و طبق ادعای شاکیه در شکوائیه اولیه ملک فروخته شده جزو مستثنیات دین بوده است و قابلیت برای پرداخت دین تجدیدنظر خواه را نداشته است فلذا ضمن رد تجدیدنظرخواهی به عمل آمده مستندا" به بند الف ماده ۴۵۵ قانون آیین دادرسی کیفری دادنامه معترض عنه را تایید و استوار می گرداند رای صادره قطعی است.
رئیس شعبه دادگاه تجدیدنظر استان تھران // ممنون میشوم پاسخ بفرمایید چون متهم اصلا نبوده که اعتراضی بدهد و کلا متوجه نشدم سپاسگزارم

مشاوره حقوقی دادسرا
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود..
به زبان ساده تر شکایت و متعاقب آن اعتراض شما رد گردیده است..
دادگاه به این موضوع در رای خود استناد نموده است که "" طبق ادعای خود شما که در شکوائیه اولیه بیان نموده اید که ملک فروخته شده تنها مسکن مورد سکونت متشاکی بوده و طبق قانون جزو مستثنیات دین تلقی می گردد و قابلیت برای پرداخت دین شما را نداشته است""

باسلام باتوجه به اینکه اقرار نمودید ملک فروخته شده توسط زوج جز مستثنیات دین بوده لذا فراراردین تلقی نخواهدشدو تجدید نظرخواهی شما رد شده است.

درود
تجدید نظر خواهی شما رد شده است.

سلام‌چون متهم مالی را فروخته که مستثنیات دین بوده و امکان پرداخت دین از محل آن وجود نداشته عناصر جرم انتقال مال به قصد فرار از دین در اینجا وجود نداشته لذا دادگاه بدوی تبرئه کرده و تجدیدنظر هم تایید نموده است.

با درود
اعتراض رد شده است.
رای بدوی ظاهرا تایید گردیده.

سلام. مفهوم رای این است که اعتراض شما مورد قبول قرار نگرفته و رد شده است.

با سلام‌رای دادگاه بدوی مبنی بر بی گناهی ایشان بوده و با اعتراض شما پرونده به دادگاه تجدیدنظر رفته و آنجا هم مثل دادگاه بدوی رای بر بیگناهی وی داده اند.