آیا ضامن میتواند حکم جلب مرا بگیرد؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۹۶۶ #24601192

سلام
بنده چندی پیش با سند ملک یکی از اقوام وام گرفتم که یک فقره را تسویه کردم ولی برای دومی توان پرداخت نداشتم و بانک پرونده را تا پای مزایده پیش برد و ضامن متاسفانه مجبور به فروش ملک و پرداخت وام شد.
آیا ایشان می‌تواند با توجه به اینکه بنده قسط پرداخت مبلغ بدهی را به ایشان دارم، به صورت قانونی مطالبه کند؟
و حکم جلب بنده را بگیرد؟
با تشکر

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله ایشان میتواند از شما شکایت نماید و ارزش روز منزلی را که بدلیل ضمانت برای شما مجبور بفروش شده است را از شما مطالبه نماید و در صورت عدم پرداخت از جانب شما جلب میشوید .

سلام . بله می تواند همه مبالغ پرداختی بابت فک رهن از سند وثیقه را از شما مطالبه کند و در اجرای احکام جلب شما صادر می شود .

بله چون ضمانت با رضایت شما بوده است می تواند هم از شما مطالبه کند و درصورتی که پرداخت نکنید شما را جلب کند

با سلام بله ایشان با سیر مراحل مختلف حقوقی پرونده این حق و امکان را خواهد داشت.