مبایعه نامه ای در دستم نیست ولی تمام مدارک ماشین از اول تا آخر دست منه چکار کنم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۱۳ #24595809

باعرض سلام
من یه ماشینی خریداری کردم درحالی که مبایعه نامه دستی نوشته شده شد که ماشین به نام همسر این اقا بوده برای اینکه امضای خانومش تو مبایع نامه باشه یعنی صاحب وکالت نامه فروش خانومش بود مبایعه نامه دست فروشنده موند الان ۸ ماهه اختلاف داریم در مورد تنظیم سند بعد ۸ ماه الان خانوم این اقا طلاق گرفته و جدا شدن الان خانوم شکایت کرده که همسر من بدون اجازه ماشین منو فروخته و ماشینشو پس میخواد درحال اینکه من با همسرش معامله کرده بودم و پولشو تمام کمال دادم فقط ۱ میلیون برای تنظیم سند نگه داشتیم، مبایعه نامه ای در دستم نیست ولی تمام مدارک ماشین از اول تا اخر دست منه حتی بیمه هم خودم کردم و بنام خودم هست ممنون میشم از وکلا که منو راهنمایی کنن فوری فوری تشکر

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بسمه تعالی : فرض موارد مذکور : حتما نیاز به مجوز یا اذن صاحب سند رو برای انتقال سند دارید .و چنانچه ثابت کنیدبا همسر ایشان هم معامله کردید، همچنان همسرشان( صاحب سند ) با عنوان بیع فضولی میتواند خودرو رو پس بگیرد
ذا توصیه این حقیر توافق با مالک اصلی ست

با سلام
اگر بنا به فرموده شما ، بصورت دستی این معامله انجام شده و همسر این آقا حضور داشته و زیر این قرارداد دست نوشته را امضا نمده است لذا با استناد به این نوشته و امضای خانم از طریق مراجع قضایی اقدام نموده و در صورت امتناع خانم از فروش مبیع ، امر را به نظر کارشناسی ارجاع دهید .

سلام ..
اگر سند رسمی به نام خانوم باشد و ایشان راضی به فروش خودرو نباشد ، متاسفانه معامله فضولی ست و شما غاصب محسوب می شوید.