چگونه میتوانم هزینه حلقه را ندهم و آن را به عنوان مقداری از مهریه ام به اجرای احکام معرفی کنم؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۴۰۸ #24283498

سلام،شوهرم برای استرداد حلقه ازدواج شکایت کرده و بنده محکوم شده ام که آن را پس بدهم در صورتی که من حلقه را فروخته ام باز هم دادگاه من را محکوم کرده است و اجراییه آن صادر شده است حالا مجبورم هزینه حلقه را با قیمت روز پس بدهم، شوهرم هم در پرونده مهریه محکوم به پرداخت هر ده ماه یک سکه شده است

مشاوره حقوقی مهریه
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
در صورتیکه مورد هبه تغییر یا مورد نقل و انتقال گرفته باشد قابل رجوع نمیباشد

معمولا این حلقه هبه ( هدیه ) از سوی شوهر است هر چند زوج حق رجوع از هبه را دارد اما بایستی مال مورد هبه موجود باشد یا تغییری در آن نشده باشد .

سلام
زوج حق رجوع از هبه را دارد
فروش و انتقال را باید با مدرک و سند اثبات نمایید

با سلام و احترام
طلاهایی به عنوان هدیه به زن داده شده‌اند متعلق به زوجه هستند و هیچ فردی نمی‌تواند این هدایا را از زن پس بگیرد و البته حلقه ازدواج را هم شامل می‌شود.
بر همین اساس مرد نمی‌تواند طلا‌هایی که به عنوان هدیه به همسر خود داده است را به عنوان قسط مهریه پرداخت کند یا آن‌ها را پس از طلاق از همسر خود پس بگیرد.

با سلام
این حلقه هبه ( هدیه ) از سوی زوج بوده است هر چند زوج حق رجوع از هبه را دارد اما بایستی مال مورد هبه موجود باشد یا تغییری در آن نشده باشد .

با سلام
اگر فرصت تجدیدنظرخواهی دارید، باید اثبات کنید که اولا حلقه به عنوان هدیه و هبه بوده که اکنون با فروش و انتقال، از شرایط رجوع از هبه خارج شده است(فروش و انتقال را باید با مدرک و سند اثبات نمایید)
در نهایت اگر موفق نشدید می توانید در پرونده مهریه به عنوان مال معرفی و توقیف نمایید

با سلام و احترام
اصولا واهب می‌تواند از هبه رجوع کند مگر در چند مورد که انتقال مال موهوبه به دیگری نیز از آن موارد است
اگر بتوانید ثابت کنید که واقعا حلقه را به غیر منتقل کرده اید به استناد بند ۳ ماده ۸۰۳ قانون مدنی واهب حق رجوع نخواهد داشت
احتمالا در اثبات انتقال موفق نبوده اید. اگر امکان تجدید نظر خواهی از رای وجود دارد حتما تجدید نظر خواهی کنید و در آن مرجع سعی در اثبات امر نمایید