آیا میتونم شکایت کنم و مستقل شوم؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۹۴۳ #24272369

با سلام
من ۲۵ سالم هست و سرکار میرم از لحاظ مالی مستقل هستم پدرم به شدت عصبی است همیشه در خانه با همه جنگ و دعوا دارد به همه توهین میکند حرفای رکیک به من میچسبونه و اینکه رفتارهای جنسی داره ینی موقع هایی که خواب هستم ----------------------------------مامانم هم این رفتارشو دیده میخواستم ببینم میتونم ازشون شکایت کنم و مستقل بشم

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

مانعی برای استقلال شما به لحاظ قانون نیست، در خصوص رفتار ایشان امکلن پیگیری هست

قطعا بله بابت ازار جنسی میتونید از ایشون با داشتن مدارک و مستندات کافی شکابیت کنید ولی برای استقلال به هیچ عنوان نیاز به رای قضایی ندارید

سلام.برای استقلال در زندگی نیاز به اذن دادگاه نیست ومنع قانونی ندارد.

با توجه به سن قانونی شما می توانید به طور مستقل زندگی کنید و برای توهین و الفاظ رکیک می توانید شکایت کنید

با سلام نیازی ب اجازه پدر جهت مستقل زندگی کردن ندارید .درخصوص آزار جنسی هم میتوانید شکایت مطرح نمایید اما باید بتوانید ب اثبات برسانید با ۱۲۳ این موضوع را در میان بگذارید

هیچ مانع قانونی برای زندگی مستقل شما وجود نداردو هر زمان این امکان برای شمافراهم بوده و نیازی به شکایت در این خصوص نیست.
اما در مورد رفتارهای جنسی ایشان می توانید شکایت کیفری تحت عنوان اذیت و آزار مطرح نمایید

بحث استقلال دختر خانم ها در ایران قانونی نیست مثل اینکه دختری به محض ۱۸ سالگی بتواند قانونا زندگی جداگانه و مستقل داشته باشد لیکن الان نیاز به مشاور بهزیستی و اورژانس خدمات اجتماعی دارید تا استقلال زندگی