خرید ملک مسکونی، فسخ بابت کپی بودن اسناد، تکلیف هزینه فسخ

پرسیده شده
۱۵ پاسخ ۸۱ #24248380

سلام، ملکی خریدم و به علت اعتمادی که به بنگاه داشتم، بنگاه‌دار گفت من مدارک رو چک کردم ومشکل نداره. من هم مدارک رو نگاه نکردم پشت قولنامه‌ها. ملک رو با چند فقره چک خریدم. بنگاه‌دار گفت تا چک‌ها پاس بشه مدارک دست من هست، چک پاس شد مدارک رو ببر، حالا بعد از سه ماه چک پاس شده رفتم مدارک رو می‌بینم که بیشترشون کپی هست و اصلشون نیست. بهش می‌گم این‌ها همش کپیه، میگه اشکالی نداره. حالا من می‌تونم معامله را فسخ کنم با توجه به اینکه مدارک کپیه و اینکه در قولنامه قید شده کسی که فسخ کنه ۵۰ میلیون باید بده؟ آیا می‌شود فسخ کرد و آیا باید ۵۰ میلیون را بدهم؟ ممنون.

مشاوره حقوقی قرارداد
۱۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بنظر چنانچه عقد به درستی بین شما و فروشنده منعقد شده باشد صرف کپی بودن مدارک از موجبات فسخ نیست و شرطی هم شما لحاظ نکردید که منجر به فسخ گردد

باسلام بابت تخلف بنگاه دار در اتحادیه شکایت نمایید و اظهارنامه خطاب به فروشنده ارسال نمایید،چنانچه کارساز نبود دعوای حقوقی مطرح کنید.

سلام یک اظهارنامه خطاب به فروشنده برای تحویل اصل مدارک ارسال کنید در صورتی عدم همکاری دادخواست وقوع بیع و الزام به تنظیم سند رسمی را عنوان کنید،از مشاور املاک بابت تخلف از اتحادیه پیگیری کنید.

با سلام
با کپی مبایعه نامه به اتحادیه مشاورین املاک مراجعه و تخلف عدم تحویل اصل مبایعه نامه را اعلام نمایید . در صورت عدم حصول نتیجه باز هم اثبات معامله ممکن است ، لذا فسخ معامله به این جهت ممکن نیست و به لحاظ عقلایی هم به نفع شما نیست .

سلام و وقت بخیر؛
صرف اعتماد به صاحب بنگاه و چک نکردن مدارک،به نظر میاد دلیل محکمه پسندی نباشه.خودت شما با توجه به شرایط، بهتر بود مدارک رو چک میکردید به هر حال،
الزام به تنظیم سند رسمی رو بعد از ارسال اظهارنامه به فروشنده،از دادگاه بخواهید.
اگر فکر میکنید بنگاه دار تعمدا تخلفی مرتکب شد، به اتحادیه مربوطه مراجعه نمایید.

با سلام
بابت تخلف مشاور به اتحادیه مشاوران املاک مراجعه کنید و در مورد تسلیم سند و مدارک ابتدائا اظهارنامه ای خطاب به فروشنده ارسال کنید، در صورت عدم تاثیر می توانید دعوای حقوقی اثبات وقوع بیع و الزام به تنظیم سند رسمی مطرح نمایید.

با سلام،تخلف بنگاه را از طریق اتحادیه پیگیری کنیدو در خصوص مدارک به فروشنده ابتدا اظهارنامه ارسال کنید در صورت عدم افاقه بر اساس مفاد قرارداد و در زمان خود می توانید حسب مورد،دادخواست الزام به‌تنظیم سند رسمی و تحویل اصل مدارک و تسلیم‌ مبیع دهید.