چه مدرکی باید تنظیم کنم که در صورت فوت صاحب سند به مشکل نخوریم و بتونیم خودمون سند بزنیم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۰۷ #24088363

سلام خسته نباشید

من چند ساله پیش یه واحد اپارتمان که به نام مادرم هست رو خریدم و این اپارتمان ۱۰ سال دیگه وام داره و قابل سند زدن نیست. و ما هیچ مدرکی دال بر خرید خونه تنظیم نکردیم متاسفانه مامانم سرطان دارند و حالشون اصلا خوب نیست.

مشاوره حقوقی الزام به تنظیم سند رسمی
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
بهتر است صلح نامه نوشته و آن را تنظیم نمایید تا پس از اتمام وام،سند انتقال یابد

با سلام
به دفترخانه اسناد رسمی مراجعه نموده و نسبت به انتقال ملک با حفظ حقوق بانک اقدام نمائید

در دفتر اسناد رسمی یک سند صلح معوض و یک وکالت بلاعزل و یک وصایت برای انتقال سند اخذ نمایید ماهیت وصایت همان وکالت است منتها برای بعد از فوت و با وصیت فرق دارد

بهترین اقدام تنظیم صلح نامه است. تا بعد از فک رهن بتوانید با همکاری وراث سند را انتقال دهید .

شما می توانید بین خودتان ومادرتان یک مبایعه نامه تنظیم کنید تا دال بر مالکیت شما باشد کلیه موارد در آن نوشته و مشخص شود و شهودی نیز آنرا امضا کنند.
مبالغی که به مادرتان از باب خرید منزل پرداخت کرده ای نحوه و زمان پرداخت را نیز حتما بنویسید
اما اگر مبلغی پرداخت نکرده اید به جای مبایعه نامه اقدام به تنظیم یک صلح نامه معوض کنید تا بعدا به دلیل عدم پرداخت مبلغ از سوی دیگر وراث دچار مشکل نشوید
بعد از تنظیم هر یک از موارد بالا می توانید وکالت گرفته و با هماهنگی بانک با حفظ حقوق رهن سند به نام شما منتقل شود