شهادت کودک هفت ساله در پرونده نامشروع قابل استناد است؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳۵۷ #24072393

سلام
میخواستم ببینم آیا شهادت یه بچه شیش هفت ساله برای پرونده نامشروع مورد قبول هست؟
که بخواد بیاد بگه مثلا مادرم با کسی رابطه داره، تلفنی صحبت کرده یا اومده خونمون؟

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام. به عنوان اماره در کنار سایر دلایل جهت حصوصل علم قاضی شاید بتوان استفاده نمود اما به عنوان شهادت با ویژگی های مذکور در قانون خیر.

سلام و وقت بخیر
در پذیرش امر شهادت قاضی اختیار دارد اما طبق نص صریح قانون ماده ۱۳۱۳ قانون مدنی بلوغ یکی از شرایط شهادت است که فرد باید به سن ۱۵ سال تمام رسیده باشند تا بالغ تلقی شوند.لذا پذیرش شهادت صغیر بستگی به نظر قاضی دارد.