در صورتی که قرار منع تعقیب صادر شده باشد حق اعتراض و یا اعاده دادرسی دارم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۴۴۰ #24056109

باسلام حدود یک هفته قبل پیامکی برای من ارسال شده مبنی بر صدور قرار نهایی یک پرونده کیفری در شعبه دادیاری که در سال ۹۷ علیه اینجانب شکایت شده بود،‌ولی سامانه ثنا را که چک میکنم هیچ ابلاغی بهم نشده است ، باید چکار کنم؟ چگونه متوجه بشم که چه قراری صادر شده است ؟ آیا اگر قرار منع تعقیب صادر شده باشد من حق دارم که اعاده حیثیت کنم؟

مشاوره حقوقی کیفری
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
پیامک دیگری مبنی بر اینکه ابلاغیه شماره.... در سامانه شما قرار گرفت دریافت میدارید و متعاقبا میتوانید ابلاغیه را در سامانه مشاهده نمایید

منتظر پیامی دیگر باشید . مبنی بر اینکه ابلاغیه شماره .... درحساب کاربری شما قرارگرفت
آن موقع ابلاغیه ، قابل مشاهده است

بایستی منتظر ابلاغ رای بمانید و یا به شعبه مراجعه نمایید

برای اطلاع از متن قرار می توانید به شعبه ای که پرونده در آنجا مطرح است مراجعه نمایید و چنانچه قرار منع تعقیب صادر شده باشد با توجه به اینکه ۱۰ روز فرصت اعتراض به این قرار وجود دارد فعلا نمی توانید اعاده حیثیت نمایید مگر اینکه اعتراض به قرار منع تعقیب صورت نگیرد و یا اعتراض به نتیجه نرسد.