آیا امکان داره بدون ابلاغ حکم اجرا بشه؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۱,۰۶۷ #24038497

سلام روز بخیر حکم قطعی پرونده من بعد از تجدید نظر صادر شده ولی بعد از گذشت یک ماه هیچ اطلاع رسانی در مورد اجراییه به من نشده . ممکنه بفرمایید من چطوری از اجرای حکم اگاه میشم و ایا امکان داره بدون ابلاغ اجراییکه حکم اجرا بشه

مشاوره حقوقی کیفری
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اجرای حکم تنها به درخواست محکوم له امکانپذیر است . اگر خواهان دعوی هستید به شعبه بدوی مراجعه و تقاضای صدور اجرائیه بنمایید و اگر خوانده هستید باید منتظر وصول اجرائیه بمانید .

از طریق سامانه ثنا به شما ابلاغ خواهد شد

اجرا با ابلاغیه صورت میگیرد به سامانه ثنا رجوع کنید

سلام
اگر محکوم علیه باشیدپرونده به اجرای احکام ارسال می شود و شما برای اجرای حکم از طریق سامانه ثنا احضار خواهید شد البته در مواردی امکان جلب نیز در قانون پیش بینی شده است..منتظر باشید ابلاغیه برایتان ارسال می گردد..اگر شاکی بوده اید موضوع را از طریق اجرای احکام پیگیری نمایید