نحوه تخلیه بعد از قرارداد اجاره چگونه بیان شود؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۴۱ #24011110

با سلام در نظر است قرارداد اجاره ملک تجاری با موجر در بنگاه معاملاتی تنظیم شود . به نظر شما علاوه برا ینکه قرارداد اجاره طبق فرم تکمیل می شود چه مطلب دیگری باید از طرف موجر آورده شود که مستاجر دقیقا در پایان مدت اجاره ملک را تخلیه کند و کار به دادگاه نکشد .

مشاوره حقوقی قرارداد اجاره
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
اگر اجاره نامه ها جدید هست و بحث سرقفلی و حق کسب و پیشه نیست مستاجر موظف است به محض پایان مدت ملک را تخلیه نماید و همان فرم های چاپی املاک کفایت میکند میتونید خسارت روزانه قراردادی رو بیشتر تعیین کنید یا در صورت عدم پرداخت اجاره ماهیانه بتونید اجاره رو فسخ و تخلیه رو بخواهید در هر صورت اگر مستاجر نخواهد تخلیه کند ناچار از طریق دادگاه باید اقدام کنید مگر عقد اجاره رسمی در دفتر اسناد رسمی تنظیم کنید که دیگر نیازی به دادگاه نیست و مشکلات از طریق اجرای ثبت حل میشود