با گذشت ۱ سال از عقد میشه با استناد به عکس و فیلم های ارتباطش بدون حق و حقوق طلاقش بدم؟

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۴۵۴ #23943263

سلام.
همسرم قبل عقد رابطه نامشروع داشته و با ترمیم بکارت فریبم داده.
اگه اون پسر این مستندات رو در اختیارم نزاره راه دگه ای هست؟

مشاوره حقوقی طلاق از طرف مرد
۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام فریب در ازدواج امری فوری است و دادگاه علی الاصول سخت به ان رای میدهند چون یک سال گذشته از زمان وقوع عقدتان اثباتش سخت است

درود
با اثبات تدلیس نکاح فسخ می شود.

سلام با اثبات این موضوع تدلیس در ازدواج و فسخ نکاح مطرح نمایید

اگر قبل از عقد باکره نباشد وشمارا فریب داده باشد به جرم تدلیس می توانید شکایت کنید

در صورتی ک بعد از عقد متوجه تدلیس در ازدواج توسط زوجه شوید(عدم باکرگی)میتوانید با ارائه مدارک و مستندات در صورت اثبات آن نکاح را فسخ نمایید و البته در این موار در صورت دخول موظف ب پرداخت مهریه میباشید و مهریه از عهده شما ساقط نخواهد شد

چنانچه اثبات نمایید که ایشان دوشیزه نبوده و به عنوان دوشیزه به عقد شما درآمده‌اند، به استناد تدلیس در نکاح می‌توانید نکاح را فسخ کنید، در غیراینصورت چنانچه دخول صورت گرفته باشد، حتی اگر رابطه نامشروع اثبات شود، شما موظف به پرداخت حقوق مالی خواهید بود.