شرایط پرداخت ندارم؛ چکار میتونم بکنم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۱۶۴ #23871739

با سلام
فردی به عنوان کارگر چند ماه پیش من بود بعد از مدتی از من شکایت کرده و متاسفانه در اداره کار اصلا به مدارک من توجه نشد و در نهایت مبلغی بدهکار شدم. الان از تامین اجتماعی برام نامه اومده برای پرداخت بیمه کارگر. کارگاه کلا تعطیل شده و منم در این وضعیت موجود بخاطر بیماری کرونا و وضعیت شغلی، شرایط پرداخت ندارم. لطفا راهنمایی کنید چکار میتونم بکنم؟ با تشکر

مشاوره حقوقی اداره کار
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
به دلیل عدم تمکن مالی شما بزرگوار و اینکه اوضاع فعلی کسب و کار ، میتوانید با مراجعه به اداره کار جهت اقساطی نمودن مبلغ محکوم شده اقدام نمایید و حتما با شرایط شما موافقت خواهد شد .

با درود
بدهی بابت بیمه متاخره قابل تقسیط می باشد. ضمن مراجعه با استناد به موضوع تعطیلی کارگاه به بیماری کرونا و مهلت پرداخت حق بیمه اسفند و فروردین و اردیبهشت تا تیرماه، درخواست قسط بندی داده ان شا الله موافقت می شود.

سلام
شما می توانید به شعبه تامین اجتماعی مربوطه مراجعه و درخواست تقسیط نمایید تا به آن رسیدگی نمایند