با توجه به یکسان بودن طرح دعوا چطور می تونیم به صورت گروهی شکایت تنظیم کنیم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱۸۲ #23856190

تعداد مالک یک مجتمع مسکونی هستیم که می‌‌خواهیم در مورد کلاهبرداری یک کار چاق کن به صورت گروهی شکایت کنیم. متاسفانه به دلیل مشکل مالی نمی‌تونیم وکیل بگیریم.

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
در صورت عدم تمکن مالی نیازی به اخذ وکیل نخواهد بود و شخصا میتوانید علیه شخص کلاهبردار با داشتن اسناد و مدارک علیه وی اقامه دعوی نمایید و یا اینکه با وکیل طی نمایید تا نصف مبلغ حق الوکاله را پیش و مابقی در اتمام کار پرداخت نمایید و بعد از محکومیت کلاهبردار ، حق الوکاله و هزینه های دادرسی را میتوانید از محکوم علیه اخذ نمایید

سلام
وقت بخیر
شما می توانید با رجوع به دادسرا و ارائه شکواییه اعلام جرم نموده و ضرر و زیان ناشی از این فعل را درخواست نمایید.