برای تخلیه خونه باید چیکار کنم؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۱۶۲ #23805161

سلام در سال ۹۷ برج ۱۱ یک باب خانه ویلای خریداری کرده به مبلغ ۳۶۵ میلیون و سند ۶ دانگ تک برگ در همان سال به نام این جانب صادر گردیده فروشنده از من درخواست کرد که ۵۰ میلیون از پول به عنوان رهن پیش خودت نگهدار و هر وقت هم گفتید خونه رو خالی میکنم و قرار داد اجاره بینمون نوشته نشد حالا خونه رو بهش گفتم تخلیه نمیکنه ایا میتونه خونه رو از من بگیره و برای تخلیه خونه باید چیکار کنم؟

مشاوره حقوقی دستور تخلیه
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

نظر به اینکه سند مالکیت بنام شما است علیه ایشان دادخواست خلع ید مطرح نمایید

درود بر شما، با عنایت به اینکه سند به نام شماست، نمیتوانند در خصوص سلب مالکیت از شما اقدامی کنند. در خصوص حکم تخلیه نیز بایستی از طریق دادگاه به استناد سند مالکیت اقدام کنید.

شما مالک هستید پس نمی تواند

با درود
نسبت به مالکیت شما نمی‌تواند اقدامی انجام دهد

درود
چون اجاره نامه ندارید برای حکم تخلیه باید به دادگاه مراجعه کنید و به استناد سند مالکیت می توانید خلع ید را هم بخواهید

خیر نمی تونه اقدامی بکنه چون سند ملک بنام شماست.