آیا میتونم ثمن معامله رو دریافت کنم با توجه به اینکه مبایعه نامه تنظیم نسده؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۱۴۲ #23768265

با سلام بنده با شخصی شریک بودم و موسسه ای رو به ثبت رسوندیم ، اردیبهشت ۷،۲،۹۹ از بنده وکالت گرفتن تا سهم الشرکه.بنده رو به خودشون انتقال بدن و صورتجلسه انتقال سهام رو هم اعضا امضا کردند و یک هفته بعد ۵۰ م تومان و یک هفته بعد تر ۵۰ میلیون تومان دیگر به حسابم واریز کردن اما رسیدی از بنده بابت اینکه این پول رو بابت سهم الشرکه به من دادن ازم نگرفتن و امضا نکردیم ، در همان تاریخ ۷،۲،۹۹ هم در همان دفتر خانه بنده یه وکالت فروش ماشین به ایشون دادم که در متن وکالت نامه قید شده که وکیل خودرو رو بفروشه و ثمن معامله رو به موکل پرداخت کنه ، بعد از این ماجرا ، برج ۳،۹۹ ایشون با بنده سر لج افتادن و با هم دچار مشکل شدیم حالا من از ایشون به جرم خیانت در امانت بابت ثمن معامله شکایت کردم و با سند فعلا بیرون هستن دادگاه حقوقی هم تازه اولین جلسه برگزار شده و ایشون هیچ مبایعه نامه ایی هم از بنده ندارند، حالا من میخوام بدونم که آیا ایشون میتونه اون پولی رو که بابت سهم الشرکه بنده واریز کردند رو بگن که بابت ثمن معامله ریختن و اینکه ایشون به اتهام سرقت از بنده شکایت کردند و در دادگاه حقوقی عنوان.کردند که مبایعه نامه رو من از شرکت سرقت کردم حالا با تمام این توضیحات آیا من به پول ماشینم میرسم و ایشون در دادگاه هیچ مدرکی ارائه ندادن و قاضی یک وقت رسیدگی دیگه تعیین کردند و (رسیدگی ماهوی به اصل موضوع) ایشون مدعی شدند که ما در نمایشگاه مبایعه نامه نوشتیم و امضا کردیم که کذب هست لطفا بفرمایید چند درصد شانس دریافت ثمن معامله رو دارم ??? سپاس

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با توجه به واریز مبالغ طی دو فقره می توانید دادخواست مطالبه وجه را مطرح کنید

درود
نتیجه دادگاه قابل پیش بینی نیست

با درود جرمی واقع نشده است، لیکن رابطه مالی بین شما می‌بایست مورد بررسی و کارشناسی قرار گیرد.

مطابق قانون هرگاه فردی بابت چند مورد به فردی بدهکار باشد ، میتواند وجوه پرداختی را به هریک از بدهی های خود منتسب نماید .

براساس فیش واریزی می تونند از شما مطالبه کنند
خدایا به همه ما وجدان سالم بده