میتونم از ایشون بخوام که خودشون قبوض رو پرداخت کنن یا وظیفه ای ندارن چون اینجا زندگی نمیکنن؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱۸۴ #23756902

با سلام
من و همسرم حدودا ۸ ماهه که با هم به مشکل خوردیم و میخواییم جدا بشیم.ما مستاجر پدرم هستیم و ۳۵ تومن رهن ۲ سال پیش به ایشون دادیم ولی قراردادی نوشته نشده.از بهمن ماه که شوهرم منزل رو ترک کرده تا الان تمام هزینه های ( آب. برق. گاز. تلفن ) رو پدرم پرداخت کرده و من توی خونه زندگی میکنم ضمن اینکه توی دادگاه گفتن منزلی اجاره کردن و اجاره نامه نشون دادن و گفتن که خانوم قبول نکرده بریم اونجا و بعدش خودشونم بهم گفتن دروغ گفتم و جایی رو اجاره نکردم فقط برای دریافت حکم الزام به تمکین این حرف زدم.این مدت فقط گاهی ماهی ۳۰۰ برای من واریز کردن.
میخواستم بدونم میتونم از ایشون بخوام که خودشون قبوض رو پرداخت کنن یا وظیفه ای ندارن چون اینجا زندگی نمیکنن؟ و کلا انجام بدم یا نگم؟

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

پرداخت هزینه های زندگی منجمله قبوض آب و برق و .... جزئی از نفقه بوده و پرداختش بر عهده زوج می باشد . زندگی کردن یا نکردن زوج در منزل نافی مسئولیت وی در پرداخت نفقه نمی باشد .

پرداخت نفقه اگه دادگاه تشخیص داد به عهد همسرتان می باشد ولی در خصوص خانه ای که خودتون داخل آن زندگی میکنید قبوض مصرفی به عهد صاحب خانه می باشد خواه مستاجر باشد یا مالک