شکایت کیفری ترک انفاق در زمان رسیدگی به عدم امکان سازش

پرسیده شده
۸ پاسخ ۶۳ #23712974

سلام وقت بخیر، دادگاه خانواده گواهی عدم امکان سازش صادر نموده و پرونده به دیوان عالی کشور ارسال شده. دادگاه بدوی حکم به پرداخت نفقه داده به صورت ماهیانه داده. شوهرم یک سال هست نفقه پرداخت نکرده‌اند. با توجه به اینکه اگر حکم عدم امکان سازش رو شوهرم به دلیل اینکه به ضررش هست اجرا نکنه، نفقه رو هم پرداخت نخواهد کرد، من الان می‌تونم شکایت کیفری ترک انفاق داشته باشم قبل از اینکه گواهی عدم امکان سازش قطعی بشه؟ چون دادگاه بدوی نفقه را مشخص کرده بوده.

مشاوره حقوقی کیفری
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

تا زمانی که نکاح پابرجا باشد و طلاق نگرفته اید، هروقت نفقه پرداخت نشود مشمول ترک انفاق میشود.

سلام ،بله امکان شکایت دارید .

با سلام قابلیت پیگیری شکایت کیفری دارد

با سلام بله بر اساس حکم دادگاه حقوقی می توانید شکایت ترک انفاق کنید.

سلام و درود بله امکان شکایت وجود دارد

با سلام
بله می توانید شکایت نمایید.

سلام .البته می توانید شمابابت ترک انفاق کیفری شکایت نمایید .