ممنوع الخروجی شامل مرور زمان می شود یا خیر؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۵۰۲ #23660965

با سلام

ضمن مطالعه سوالات و پاسخ های قبلی راجع به پرسش مذکور، چند سوال دارم:
۱- ممنوع الخروجی صادره از اداره ثبت(مهریه)، شامل مرور زمان نمی شود؟
۲- کلا ممنوع الخروجی شامل مرور زمان می شود یا خیر؟
۳- در یکی از پاسخ ها در جواب، اشاره به رای وحدت رویه دیوان عالی کشور به تاریخ ۲۳ بهمن ۱۳۸۰ نمودند؛ که بنده رای رو پیدا نکردم، لطفا شماره رای مذکور رو بفرمایید.

ممنون

مشاوره حقوقی کیفری
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

۱- ممنوع الخروجی صادره از اداره ثبت(مهریه)، شامل مرور زمان نمی شود؟
خیر
۲- کلا ممنوع الخروجی شامل مرور زمان می شود یا خیر؟
خیر
۳- در یکی از پاسخ ها در جواب، اشاره به رای وحدت رویه دیوان عالی کشور به تاریخ ۲۳ بهمن ۱۳۸۰ نمودند؛ که بنده رای رو پیدا نکردم، لطفا شماره رای مذکور رو بفرمایید.
رای وحدت رویه شماره ۷۱۸ هیات عمومی دیوان عالی کشور در خصوص حق حبس مهریه
مستفاد از ماده ۱۰۸۵ قانون مدنی این است که زن در صورت حال بودن مهر می‌تواند تا مهر به او تسلیم نشده از ایفاء مطلق وظایفی که شرعا و قانونا در برابر شوهر دارد امتناع نماید

ممنوع الخروجی شامل مرور زمان نمی شود.تا زمان پرداخت دین یا رضایت زوجه یا صدور حکم اعسار

با سلام و احترام
ممنوع الخروجی مشمول مرور زمان نمی شود

ممنوع الخروجی اداره ثبت شامل مرور زمان نمیشود .

ممنوع الخروجی اجرای ثبت شامل مرور زمان نمیشود و مدت ندارد. و تا زمان تادیه دین و یا رضایت طلبکار و یا حکم دادگاه یا صدور حکم اعسار ادامه دارد.

سلام
۱- خیر
۲ - در مورد سوال شما خیر . نمی شود .
۳ - رای وحد رویه شماره ۷۱۸ هیئت عمومی دیوان عالی کشور