جلب شخص زندانی با محکومیت دیگر به چه صورت است؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۴۲ #23657771

سلام و درود، در صورتی که نسبت به کسی دعوای حقوقی مطرح کرده باشیم و در طی رسیدگی به این پرونده، خوانده به دلیل محکومیت در پرونده کیفری دیگری توسط یک شاکی دیگری محکوم شده و به زندان منتقل شود و در پرونده حقوقی خودمان نیز محکوم مالی شود و سپس برایش قرار جلب صادر شود، از آنجا که آن شخص خوانده قبلا به دلیل پرونده دیگری در زندان حبس شده است، ما چطور می‌توانیم قرار جلب را اجرا کنیم؟ آیا باید به زندانی که شخص در آن زندانی است مراجعه کنیم تا به محض اتمام زمان حبس، قرار جلب مربوط به پرونده ما را ترتیب اثر دهند یا خیر؟ با سپاس از توجه شما.

مشاوره حقوقی کیفری
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
به شعبه اجرای احکامی که حبس را اجرا کرده مراجعه کنید و تقاضا کنید دستور مقتضی راجع به ترتیب اثر نسبت به اجراییه شما تا زمان اجرای حکمتان صادر نماید. آنها راهنمایی تان می کنند.

سلام ، ضمن درخواست اعمال ماده ۳ قانون نحوه اجرای محکومیت های مالی، از طریق اجرای احکام حقوقی مراتب را جهت اعلام به زندان تقاضا نمایید .

با سلام
از شعبه اجرای احکام مربوطه تقاضا کنید دستور مقتضی راجع به استمرار حبس محکوم علیه تا زمان اجرای حکم مطابق با ماده ۳ قانون نحوه اجرای محکومیت های مالی، صادر نماید.

سلام شعبه مربوطه باید با زندان نامه نگاری نموده و حبس دیگر اعلام نماید تا آزاد نگردد

بادرود
در پرونده حققی قرار جلب به دادرسی نداریم شما دستور جلب مشارالیه را دریافت کردین به همان اجرای احکام اطلاع دهید تا دستور بازداشت متهم درا به سازمان زندانها ارسال شو.د