بعد از فوت من ایشان چون بیمه خدمات درمانی از طرف من هست؛ از حقوق پرداختی بهره میبرند؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۱۴۵ #23512087

درود ، من بازنشسته صندوق کشوری هستم که مادرم را بعد از فوت پدر فقط تحت پوشش بیمه خدمات درمانی بصورت ازاد قرار دادم که لیست و پرداخت حق بیمه از طریق محل خدمت از حقوق کسر و واریز شده و میشود، بعد از چندی ایشان ازدواج کرده ولی همچنان تحت بیمه خدمات درمانی من بوده و هستند حالا میخواهم بدانم بعد از فوت من ایشان چون بیمه خدمات درمانی از طرف من هست نیز تحت ورثه بگیران حقوق من خواهند بود یا خیر و از حقوق پرداختی بهره میبرند؟با سپاس فراوان

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود بر شما
به مادر متاهل مستمری تعلق نمیگیرد

خیر با توجه به تاهل ایشان تعلق نمیگیرد.

خیر چون متاهل هستند نمی توانند پس از فوت از مستمری شما بهره مند شوند

مستمری تنها به مادر فاقد درآمد و سرپرست قابل پرداخت میباشد .

درود بر شما، چنانچه ایشان ازدواج کرده باشند، با تاهل بعد از وفات شما، حقی در خصوص مستمری شما نخواهند داشت.

با توجه به تاهل ایشان در هر صورت پس از فوت شما مستحق مستمری نخواهند بود