چطور اثبات کنم مبایعه نامه برادر زاده ام به دلیل صغیر سن باطل است و باغ جزء ترکه پدری من است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۵۴ #23463695

اینجانب بعد از فوت پدرم نسبت به انحصار وراثت باغ چای از طریق شورا اقدام نموده ام
وارثان شامل : اینجانبه و خواهرم و مادرم پدرم در زمان حیات بعد از فوت برادرم تمام باغ چای را به برادر زاده ام که ۳ ساله بود در آن زمان به مبلغ پول فروخته است
نکته ۱: در مبایعه نامه بردار زاده ام قید شده به مبلغ پول فروخته است در زمانی که برادر زادم ۳ ساله بود و برادر زاده ام صغیر غیر ممیز بوده پس مبایعه نامه برادر زاده ام باطل است
نکته ۲ : برادر زاده ام بخشی از باغ را به خواهرم (یکی از وراث) فروخته است و برادر زاده ام به خواهرم مبیع را تسلیم نکرده بود
خواهرم در دادگاه با موضوع تسلیم مبیع شکایت مطرح کرده بود و موجب به حکم تسلیم به نفع خواهرم شد.
نکته ۳ : برادر زاده ام بخش باقی مانده باغ را به اشخاص غیر که دو نفر هستند نیز فروخته است ودر حال حاضر در تصرف دارند.

من نیاز دارم ۱- اثبات کنم مبایعه نامه برادر زاده ام به دلیل صغیر سن باطل است و باغ جزء ترکه پدری من است. ۲- و به حکم خواهرم اعتراض شخص ثالث نمایم . و ۳- مبایعه نامه فاسد خریداران غیر را نیز باطل کنم و از تصرفشان خارج کنم

نحوه درست ارایه دادخواست و با چه خواسته هایی در ابتدا در دادگاه مطرح گردد؟

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

عقد قرارداد بیع نیازمند ایجاب و قبول است درصورتیکه پدرتان قیم برادرزاده اش بوده مبایعه نامه صحیح است درغیراینصورت باید امضاء قیم صغیر در قرارداد باشد تا عقد بیع انجام شده تلقی گردد