آیا میتوانم مانع بردنش شوم یا حق ملاقات در حضور خودم باشد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱۹۶ #23421722

سلام
شوهرم وقتی دوماهه باردار بودم ترکم کرد و الان دو ساله ندیدمش و ترک انفاق یکسال زندان برایش امد با وجود اینکه وکیل دلشت و برای نفقه خودم و فرزندم محکوم شده اعسار داده و آن را هم پرداخت نمیکند مهریه را هم تماما اعسار کرده و پرداخت نمیکند درخواست طلاق داده و حالا یادش افتاده بچه دارد من کودکم را تا ۷ سالگی به او ندادم و در دادگاه گفتم که حق ملاقات تا ۷ سالگی در حضور خودم باشد چون فرزندم بیماری فاویسم دارد که تا آخر عمرش با اوست و من الان دوسال است شدیدا مراقبش هستم و شوهرم حتی بچه را ندیده و بچه ۱۷ ماهه من به من شدید وابستس و هانواده شوهرم از وایتکس حنا نفت بنزین الکل رنگ سم و...... تمامی مواردی که برای بچم ضرر داره استفاده میکنن و خدای نکرده اگر بوی باقالی و موارد دیگری که گفتم به مشامش برسد از داخل خونریزی کرده و دور از جونش از دست میره به پای قاضی افتادم گریه کردم اما قاضی گفت پاش و فیلم بازی نکن باباشه مهم نیست میبره من یه کپی این دارو و خوراکی رو بهش میدم رعایت کنه گفتم بخدا شوهرم بمیره دکتر نمیره ۳۰ ساله دکتر نرفته گفت اگه چیزی شد برو شکایت کن در حالیکه طفل من حتی منع دارویی هم داره چیزیش بشه دور از جونش دارو هم نمیتونه بخوره خواهشمندم راهنمایی کنید آیا مصلحت و جان طفل از هرچیزی مهم تر نیست؟ هنوز حکم نداده گفت برو نامه دکترشو بیار منم بردم حالا من چه کنم به هیچ وجه حاضر نیستم طفلم رو بدست مردی بی مسئولیت بدم حتی یه دقیقه فقط در حضور خودم

مشاوره حقوقی ملاقات فرزند
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بابت عدم پرداخت اقساط مهریه عقب افتاده نیز می توانید حکم جلبش را بگیرید و اقدام نمایید...

با سلام
حضانت فرزند، تا ۷سالگی با مادر و از ۷سالگی تا بلوغ (دختر تا ۹سالگی و پسر تا ۱۴ سالگی) با پدر هست و بعد از آن به انتخاب خود فرزند است...
اما مواردی که در خصوص عدم صلاحیت شوهرتان و خانواده اش ذکر کردید را باید با ادله و مدارک و شواهد، اثبات نموده و حضانت فرزند را بگیرید