ابلاغیه را میشود تفسیر کنید که چه خواهد شد و من چیکار باید بکنم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳,۲۵۹ #23401512

شرح ابلاغیه کودک آزاری توسط پدرش:
بزه انتسابی محرز بوده و با توجه به انطباق موضوع مانحن فیه با مواد ۴۴۸ و ۴۴۹ و ۷۰۹ و ۷۱۰ و ۷۱۵ قانون مجازات اسلامی و ماده ۲۶۵ قانون آیین دادرسی کیفری جلب به دادرسی ایشان صادر و قراره صادره پس از موافقت دادستان قطعی است، همچنین متهم موصوف دایر بر کودک آزاری با عنایت به مجازات بزه که وفق ماده ۴ قانون حمایت از کودکان و ماده ۱۹ قانون مجازات اسلامی از جمله جرایم تعزیری درجه ۷ میباشد که در صلاحیت مستقیم دادگاه کیفری دو ______ است و حسب دستور دادستان محترم دادسرای عمومی و انقلاب_____ مبنی بر ارسال پرونده به دادگاه کیفری دو با دستور اداری در صورتیکه مشمول ماده ۳۰۶ و ۳۴۰ قانون آیین دادرسی کیفری باشد، لذا پرونده جهت رسیدگی به اتهام مذکور به مرجع فوق الذکر ارسال و در آمار شعبه منظور گردد.
ممنون میشم اینو برام تفسیر کنید؟
و اینکه چیکار باید بکنم‌ من بعنوان شاکی؟
باید منتظر بمونم؟
تکلیفه متهم چی میشه؟

مشاوره حقوقی کیفری
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

منتظرباشیدتاازطریق ثنا به شما ابلاغ گردد

سلام در خصوص بخشی از شکایت شما ریال زوج مجرم قلمداد شده و با صدور کیفرخواست برای رسیدگی به دادگاه ارسال می شود و به شما اطلاع رسانی انجام خواهد شد. در خصوص اتهام دیگر نیز بعد از وصول پرونده در دادگاه کیفری ۲ به شما در خصوص پی گیری شکایت ابلاغ انجام خواهد شد .

سلام

با ارجاع پرونده به دادگاه وقت رسیدگی تعیین و ابلاغ می‌شود منتظر ابلاغ وقت باشید
در مورد متهم ایشان با اخذ تامین مناسب تا زمان لازم آزاد خواهند بود

سلام
قرار جلب به دادرسی زمانی صادر می‌شود که اولا رفتاری که ارتکاب یافته است، جرم بوده و ثانیا دلایل و مدارک معتبری وجود داشته باشد که این رفتار مجرمانه توسط متهم انجام شده است. درواقع، اگر اعمال ارتکاب‌یافته جرم بوده و توسط همین متهم انجام شده باشند و شواهد و ادله‌ی به‌ دست ‌آمده نیز قوی باشند، بازپرس قرار جلب متهم به دادرسی را صادر می‌کند.
نکته مهم دیگر درباره‌ی قرار جلب به دادرسی آن است که این قرار از سوی متهم قابل اعتراض نیست. بنابراین، بعد از صدور این قرار و موافقت دادستان با آن، متهم باید در دادگاه به ارائه‌ی دفاعیات خود بپردازد و با صدور این قرار، پرونده از دسترس دادسرا خارج و به دادگاه صالح سپرده می‌شود.
قاضی دادگاه برای تعیین نوع و میزان مجازات تعزیری به نوع جرم ارتکابی و شخصیت مجرمان توجه می‌کند. قاضی بر اساس معیار‌ها و موارد ی شامل انگیزه متهم و وضعیت ذهنی و روانی وی حین ارتکاب جرم؛ شیوه ارتکاب جرم و گستره نقض وظیفه و نتایج زیان‌بار آن؛ اقدامات متهم پس از ارتکاب جرم و سوابق و وضعیت فردی، خانوادگی و اجتماعی متهم و تاثیر تعزیر بر وی، به صدور حکم تعزیری اقدام می‌کند.
ماده ۳۴۰- جرائم تعزیری درجه هفت چنانچه اصحاب دعوی حاضر باشند و درخواست مهلت نکنند، دادگاه با تشکیل جلسه رسمی، مبادرت به رسیدگی می‌کند. در صورتیکه اصحاب دعوی حاضر نباشند یا برای تدارک دفاع یا تقدیم دادخواست ضرر و زیان، درخواست مهلت کنند، دادگاه با اخذ تامین متناسب از متهم، وقت رسیدگی را تعیین و مراتب را به اصحاب دعوی و سایر اشخاصی که باید در دادگاه حاضر شوند، ابلاغ می‌کند
ماده ۳۶۰- هرگاه متهم به طور صریح اقرار به ارتکاب جرم کند، به طوری که هیچ‌گونه شک و شبهه‌‏ای در اقرار و نیز تردیدی در صحت و اختیاری بودن آن نباشد، دادگاه به استناد اقرار، رای صادر می‌کند.
ماده ۴ - هرگونه صدمه و اذیت و آزار و شکنجه جسمی و روحی کودکان و نادیده گرفتن
عمدی سلمت و بهداشت روانی و جسمی و ممانعت از تحصیل آنان ممنوع و مرتکب به سه ماه
و یک روز تا شش ماه حبس و یا تا ده میلیون (۰۰۰ ۰۰۰ ۱۰ (ریال جزای نقدی محکوم
.می گردد