طلاق غیابی در صورت عدم حضور مرد چگونه است؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۱۳۱ #23105113

من بتازگی یک روز هست ‌با یک خانم ‌عقد کردم. و میخواهم‌ جدا‌ بشوم. ‌متاسفانه‌ خودم دو روز دیگر‌ میخواهم‌ به خارج کشور‌ عزیمت‌ کنم. لطفا بفرمایید آیا میخوانم پدر یا مادر همسرم‌ را وکیل‌ کنم‌ که‌ از‌ هم جدا بشویم ‌و طلاق جاری شود.

مشاوره حقوقی طلاق از طرف مرد
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود
به همسرتان وکالت در طلاق بلاعزل با حق توکیل به غیر بدهید.

سلام از وکیل دادگستری استفاده تا مراحل قانونی انجام دهد موفق باشید

خیر شما صرفا میتوانید به همسرتان وکالت در طلاق دهید تا ایشان پیگیری نماید یا به وکیل دادگستری مراجعه و وکالت دهید تا مورد مربوطه توسط وکیل شما انجام شود

درود بر شما، جهت طلاق یا بایستی خودتان شخصا اقدام کنید، یا به احدی از وکلای دادگستری جهت انجام امور طلاق وکالت دهید.

با سلام و ادب
این کار ممکن نیست و باید وکیل بگیرید.

خیر یا خودتان یا وکیل دادگستری بگیرید تا برای طلاق اقدام کند

خیر باید به وکیل دادگستری وکالت دهید ضمن اینکه باید کلیه حق وحقوق مالی زوجه را پرداخت نمایید