میتوانم تقاضای ابطال سند رسمی را با توجه به عدم قصد بیع از دادگاه بخواهم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۰۳ #23007289

باسلام بنده سال ۹۴ خانه ای خریداری نمودم و قولنامه و پس از ۱۰ روز مبایعه نامه با کد رهگیری دار را بنام خودم نوشتم در املاک و بعلت بدهکار شدن به فروشنده در پشت قولنامه دستی نوشتم ۲ دانگ بنام همسرم خانم فلانی انتقال یافت که بتوانم وام از بانک مسکن دریافت نمایم و وام گرفتم و تمام اقساط را پرداخت نمودم و تسویه کردم حالا که قرار بود خانمم ۲ دانگ را بهم برگرداند امتناع میکند و منزل را ترک کرده با این وجود بنده میتوانم تقاضای ابطال سند رسمی را با توجه به عدم قصد بیع از دادگاه بخواهم چرا که در قولنامه نیز امضا ایشان وجود ندارد البنه ایشان حضور داشتند ولی چون ابتدا ۶ دانگ منزل بنام بنده بوده و بعدا قرارشد وام بگیریم اسم ایشان را در پشت قولنامه اصافه کردیم و هیچ صحبتی از ثمن و امضا ایشان نشده

مشاوره حقوقی ابطال سند رسمی
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سند رسمی دارد وتاحدودی قضیه دشوار ومشکل است بنظر میرسد باید دادخواست رجوع ازهبه رابدهید بعد اقدام کنید

با سلام
هر چند با انتقال سند کار قدری سخت میشود اما شما با اثبات این امر که دو دانگ را بابت چه امر ( اخذ وام ) ناچار به انتقال نموده اید که بایستی شهود و مدارکی بر این امر ارایه نمایید و نیز با اثبات این که تمامی مبالغ ثمن معامله توسط شما پرداخت شده و همسرتان در پرداخت ان نقشی نداشته است .

ابتدا باید دادخواست رجوع از هبه را به طرفیت همسرتان مطرح نمایید .