مفهوم متن زیر چیست؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۵۹ #22842716

در تجدید نظر ۷۴ شلاق رو تا دو سال معلق کرده بود که اشد بودش ۱۰ میلیون تومان هم جزای نقدی در حق دولت،بعدشم این اومد واسم
پرونده مقید به وقت نظارت به تاریخ ۱۳۹۹/۲/۳۰ می باشد.

۲ پرونده کلاسه ردیف فرعی ۴ با علت طرح اجرای حکم نسبت به اتهام انتشار عکس و تصاویر و مطالب خلاف عفت عمومی و محکومیت های تعزیرات- جزای نقدی(ریال) و تعزیرات-شلاق(ضربه) در دادسرای ناحیه ۳۱ (جرایم رایانه ای و فن آوری اطلاعات) تهران به تاریخ ۱۳۹۸/۴/۲۰ثبت گردید و با شماره بایگانی &&& به شعبه اول اجرای احکام کیفری دادسرای ناحیه ۳۱ (جرایم رایانه ای و فن آوری اطلاعات) تهران ارجاع شد .
۳ در تاریخ ۱۳۹۸/۴/۲۲وقت نظارت برای تاریخ۱۳۹۹/۲/۳۰تعیین گردید.

میشه بگین یعنی چی ؟ ممنون میشم

مشاوره حقوقی کیفری
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

حکم قطعی صادر به اجرا ارسال شده
حبس تعلیق شده اجرا نمی شود باید جریمه نقدی را پرداخت کنید

حکم به واحد اجرای احکام ارجاع شده است و بایستی جریمه نقدی را پرداخت نمایید و شلاق ندارید .

سلام حکم قطعی صادر شده و پرونده برای اجرای حکم به اجرای احکام کیفری ارسال شده . مجازات شلاق تعلیق شده اما جریمه نقدی خیر . و می توان نسبت به جریمه نقدی درخواس اعسار مطرح نمود .