دستور فروش ملک کشاورزی چگونه باید صادر شود؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۶۳۶ #22822

سلام
یک زمین کشاورزی ۵.۵ هکتاری هست که سند شش دانگ دارد و از پدرمون رسیده
در سال ۸۹ همه وراث جمع شدن و تقسیم نامه نوشتن که زمین فوق رو یک نقشه کش چنتا خط کشیده و به ۶ قسمت تقسیم کرده که مثلا قطعه A برای اقای فلام و قطعه ‌B و...
حالا که برای سند رفتم استعلام فرستادن برای اداره کشاورزی و اداره کشاورژی هم زده که ملک به دلیلق قانون عدم افزار املاک مضروعی غییر قابل افراز هست.
در نتیجه سند نمیدن و افراز هم نمیشه

حالا من باید چیکار کنم؟ با این تفاسیر آیا میتونم همین طوری بدون سند بفروشم؟
ایا این تقسیم نامه دیگه فاقد اعتبار هست ؟ و میتونم برای کل زمین ۶ دادنگ ک هنوز هم سندش به اسم پدرم هست دستور فروش بگیرم؟

مشاوره حقوقی فروش ملک مشاعی
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شما میتوانید برای فروش ملک غیر قابل افراز دستور فروش بگیرید که خارج از نوبت به آن رسیدگی خواهد شد لذا تقسیم زمین دارای اعتبار بوده و به قوت خود باقی است.موید باشید