ما چیکار کنیم بتونیم این کرایه هارو پس بگیریم و ازش سهم پول خودشو بگیریم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۷۶ #22616586

مادر شوهر من محجور هستند و بعد از فوت شوهرشون برادرشون نگه داشته با حقوق باز نشستگی خودش و اون تایم کل پولا و طلا های مادر شوهرم رو هم بالا کشیده و کلی اذیتش کرده ولی چون شوهر من کم سن بوده هر سری به زبون گرفتنش و نذاشتن شکایت کنه همسرم وقتی ۱۸ سالش شده سرپرستی مادرشو بعهده گرفته و با پس اندازی که از حقوق خودش و مادرش و قرض و قوله داشته.
یکسال بعد ۳ دنگ یه خونه ۷۰ متری قولنامه ای رو همراه با دختر داییش میخره و سهمشو که ۳۰ میلیون بوده به نام مادرش میزنه
و بعد یه مدت مادرشوهرم با دخترایی شوهرم به مشکل می خوره و به اصرار میگه خونرو بفروش
و ۱۰ سال پیش خونرو فروختن به دختراییش و ۳۷ میلیون دریافت کردن
و همسر من با اون پول که بیشترش برا خودش بوده
برای مادرش کلی اسباب و اساسیه زندگی گرفته
و یه خونه تکمیل براشون درست کرده
و یه مقدارم داده برای پول پیش خونه
و با پول خودش باز برا مادرش به عنوان پس انداز طلا خریده و ۳ سال پیش طلاهارو تعویض کرده و بهترشو خریده حدود ۱۵ میلیون تومان ک الان ارزشش ۳۰_۴۰میلیون میشه
حالا بعد ۱۲ سال سرپرستی مادرش
و دوسال که ازدواج کرده
مادرشون چون محجور هستند و ثبات اخلاقی ندارن با ما سر ناسازگاری دارند و اذیت میکنند(ما در یک ساختمان اجاره ای دو طبقه ای رندگی میکنیم که یک طبقه سرویس کامل دست مادر شوهرمه )و همون دایی شوهرم با توجه به شناختی که از مادر شوهرم دارند دوباره ایشون رو علیه پسرش تحریک کردند و ناراحتی و مشکلات تو زندگیمون ایجاد کردن
مادرشوهرمو برده سرپرستی و علیه شوهرم شکایت کرده که ما پولشو خوردیم و اذیتش میکنیم
حالا اینجا چندتا مشکل داریم ممنون میشم راهنمایی کنید
۱.دایی شوهرم سند خونه قدیم مادرشوهرمو که فروخته بود برده اداره سرپرستی و گفته پول اینو خورده پسرش
و حالا بعد ۶ماه برو و بیا دادگاه به همسرم گفته چون ۱۰ سال پیش نگفتی خونه خریدی و فروختی الان باید سهم خونه مادرتو بروز بدی بهش یعنی حدود ۱۵۰ میلیون
درحالی که شوهر من اون زمان کم سن بوده و نمیدونسته باید اطلاع بده و دوم تو این ۱۲ سال اصلا اداره سرپرستی پیگیری نکرده بود
و همسر من اون پولو هزینه مخارج زندگی و طلا و اجاره خونه و وسایل مادرشوهرم کرده بود
حالا الان ما چیکار میتونیم بکنیم که این پول رو ندیم؟؟؟
چون همسرم اصلا پولی نداره بده

۲.مسعله دوم اینه که ۶ماه پیش مادرشوهرم بعداز تحریک برادرش یه چند روزی از خونه رفت پیش برادرش و تمام مدارک و طلا و کارت حقوقشم با خودش برد و الان دست برادرشه
و بعدم با صحبتای فامیل برگشت ولی بدون طلا و پول
و تو این مدت به ما نه کرایه داده و نه پول اب و...
و ما با حقوق همسرم که ۳میلیون هست ماهی ۲۳۰۰۰۰۰ تومان داریم کرایه میدیم و تحت فشاریم
به دادگاه سرپرستی هم که میگیم
بزور میگن باید مادرتو خودت نگه داری و مدارا کنی
درحالی که مادرشوهر من هیج جوره مدارا نمیکنه و اصلا از همسرم تمکین نمیکنه و هرکاری دلش می خواد میکنه و گاها چند روز در هفته شبا خونه نمیاد
و فقط میگه پولمو بده حق قیمیت رو بردار .بده به داداشم برم با اونا زندگی کنم

و در مقابل بی تفاوتی دادگاه نصبت به عدم تمکین مادرشوهرم و عدم پرداخت سهم پول خودش
و ازار و اذیت های اون باید چیکار کنیم ؟؟

چون ماهم هم از نظر مالی و روحی با توجه به کارای مادرشوهرم تحت فشاریم
و نه ارامش داریم و نه اسایش

درضمن همسرمم دیگه قیمیت مادرشو نمی خواد چون اصلا به حرفاش گوش نمیده

۳. ایا امکان داره ادعا کنند همسرم پول داره و حساب های منو چک کنند
چون پدرم از زمان مجردی پولاشو تو حساب های من میزاره
این مسعله بعدم مشگل ایجاد نکنه برامون؟؟؟

ممنون میشم راهنما

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام
به دلیل اینکه تمامی پاسخ ها به این سوالات شما در چت نمیگنجد لطفا از طریق خدمات حقوقی جهت مشاوره تلفنی استفاده نمایید
باسپاس