میتواند به علت خیانت از من شکایت کند؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۳۳۳ #22442515

سلام با شوهرم مشکل دارم خیلی باهام بد رفتاری میکرد توی جمع تحقیرم میکرد.منم از تنهایی توی بازی با یک نفر اشنا شدم و فقط از طریق تلگرام باهاش ارتباط داشتم حتی ۱ بار هم اون شخص رو ندیدم. من با شماره ی خودم باهاش تماس گرفتم و مکالمات طولانی داشتیم شوهرم پرینت مکالمات من رو اورد و بهم شکوک شد الان شماره به ایم شوهرمه.خواهر مجردی دارم و از ترس ابرو گفتم خواهرم با دوست پسرش حرف زده.ازم شکایت کرده گفته به دلیل رابطه ی نامشروع. من حتی یکبار هم او شخص رو ندیدم.چکار کنم لطفا کمکم کنید

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

صرف دادن پیامک ویا مکالمات تلفنی رابطه نامشروع محسوب نمیشود .مگر اینکه پیام‌هاوهمچنین مکالمات حاوی رابطه نامشروع باشد در این صورت بستگی به نطر قاضی پرونده دارد.

صرف یکبار ارتباط پیامکی هم رابطه نامشروع محسوب و قابل مجازات هست

با درود صرف تماس تلفنی و پیامک رابطه نامشروع نیست (رویه قالب چنین است).

درود
به صرف مکالمه رابطه نامشروع ثابت نمی شود

باسلام
صرف پیامک وتماس تلفنی جرم رااثبات نمیکندولی اماره برای تشخیص جرم رابطه نامشروع و تقویت علم قاضی برای صدور حکم محکومیت می باشد

درود بر شما، صرف پیام در فضای مجازی و تماس تلفنی سبب اثبات رابطه ی نامشروع نمی‌شود، مگر مفاد پیام ها دال بر رابطه ی نامشروع باشد، که البته نیاز به اثبات اصالت پیامها توسط پلیس فتا خواهد داشت.

صرف پیامک تلفنی موجب اثبات ارتباط نامشروع نخواهد بود مگر اینکه محتویات آن مثبت ارتباط نامشروع باشد