نحوه مطالبه هزینه مازاد بر دیه‌ای که قبلا توسط عاقله پرداخت گردیده

پرسیده شده
۸ پاسخ ۴۶ #22407708

در سال ۸۱ به دلیل طفولیت متهم، عاقله محکوم به پرداخت دیه شد که در این سال مبلغ ۷۰۰ هزار تومان هزینه بیمارستان دادند. در سال ۱۴۰۱ به دلیل اعسار متهم از پرداخت دیه، حکم به پرداخت از بیت‌المال داده شد، فقط با این توضیح که متهم و شاکی توافق کردند آن ۷۰۰ هزار تومان به عنوان بخشی از دیه باشد. الان من شاکی با توجه به استقلال هزینه دیه و هزینه بیمارستان، می‌خوام پول بیمارستان رو ازشون بخوام. آیا علیه عاقله شکایت کنم یا علیه متهم و آیا می‌تونم به حقم برسم یا نه؟

مشاوره حقوقی کیفری
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خیر متاسفانه راهی نیست

با سلام
شما به نتیجه ای نمی رسید.

سلام طبق توافق انجام شده شکایت شما نتیجه ی ندارد.

طرح دعوی از جانب شما منجر به نتیجه نخواهد شد.

با سلام
مطالبه مجدد هزینه بیمارستان با توافق سابق طرفین در این زمینه تناقض دارد و محکوم به بی حقی خواهید شد.

سلام، اقدام شما در تضاد با توافق انجام شده خواهد بود و نتیجه ای برای شما حاصل نمیشود.

سلام اگر قبلا راجع این موضوع صورتجلسه ای مبنی بر رضایت و توافق به عدم اخذ آن تنظیم نموده آید امکان مطالبه مجدد وجود ندارد