در رابطه با حضانت، آیا میتواند به این موضوع استناد کند؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۲۵۱ #22321079

با سلام
من قبل از ازدواج در مورد بیماری پوستی پسوریازیس که داشتم با همسرم صحبت کردم و حالا در دادگاه تمکین گفته چون من به این بیماری مبتلا هستم نمیتوانم از فرزندم نگهداری کنم هفته آینده دادگاه حضانت داریم آیا میتواند به این موضوع استناد کند؟ و نیز گفته من بچه ام را نمیخواهم آیا این گفته ها به ضرر من خواهد بود؟

مشاوره حقوقی حضانت فرزند
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورت مسری نبودن بیماری موجب سلب حضانت شما نخواهد بود

دوست عزیز این بیماری که مسری و خطرناک نیست که قابل انتقال بر پوست دیگران باشد پس بنظربنده نمی تواند مانع حضانت شما شود

اگر این بیماری مسری و مانع زوجیت نباشد عذر زوجه غیر موجه است.

سلام ، با آرزوی بهروزی برای شما ،
بیماری پسوریازیس از طریق تماس با فرد مبتلا، رابطه جنسی و یا شناکردن در آبی که فرد مبتلا در آن قرار گرفته منتقل نمی شود ، این افراد بیماری را از فرد دیگری دریافت نکرده اند و پسوریازیس را به فرد دیگری منتقل نمی کنند و موضوع بیشتر ژنتیکی است
بنابراین ارتباطی با دعاوی خانوادگی نخواهد داشت ، به نظر میرسه بهتره برای روشن شدن موضوع لایحه خوبی تنظیم کنید که قاضی از بیماری شما مطلع بشه تا بدونه هدف شوهرتون طرح ادعای واهی هست ، اینجوری رای به نفع شما صادر خواهد شد

درود

خیر این بیماری در صورت مسری نبودن در حضانت تاثیر گذار نیست و سبب سلب حضانت از شما نمی شود.

باسلام خیر این نوع بیماری اگر مسری نباشد بی اثر خواهد بود

درصورتیکه بیماری پوستی شما مسری نباشد نمی تواند از حضانت شما ممانعت نماید