به چه صورت میشه که وقت اعتراضش تموم شده؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۱۴۱ #22285921

سلام..طرفمون شکایت کرده و کارشناس نظر داده طرفمون اعتراض نزده و وقتش هم تمام شده اعتراض نزده الان

مشاوره حقوقی کیفری
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر مهلت اعتراض تمام شده باشد دلالت بر این میکند که با نظر کارشناس موافق بوده است و دادگاه با توجه به نظر کارشناس رای صادر می نماید.

درود
دادگاه اگر ختم دادرسی را اعلام کرده باشد رای مقتضی صادر می کند.

سلام.
نظر اخرین هیئت کارشناسی برای دادگاه ملاکه و معتبره...

درود
معمولا طی اخطااریه ای مهلت اعتراض به نظریه ی کارشناس اعلام میگردد و اگر در مهلت تعیین شده اعتراضی صورت نگیرد به منزله تایید نظریه بوده و رای بر مبنای نظریه ی کارشناس صادر خواهد شد .

سلام
دادگاه براساس نظریه کارشناسی اقدام به صدور رای می نماید

زمان اعتراض به نظرکارشناسی یک هفته است، پس از آن دادگاه اقدام به صدور رای می کند

سلام، امکان اعتراض به نظر کارشناس دیگر فراهم نیست و دادگاه با رویت نظریه کارشناسی رای صادر خواهد نمود.