آیا دادگاه تجدیدنظر می تواند بدون برگزاری جلسه اقساط مهریه را افزایش دهد؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۶۱۸ #22222146

با سلام.
طی رای دادگاه بدوا به پرداخت یک سوم هزینه حج تمتع به عنوان بخشی از مهریه و ماهانه چهارصد هزار تومان محکوم شده بودم که هم اینجانب و هم زوجه به رای دادگاه اعتراض نموده بودیم دادگاه تجدیدنظر بدون برگزاری جلسه اینجانب را به پرداخت ماهیانه هفت میلیون تومان به مدت پنج ماه در حق زوجه محکوم نموده و در واقع اقساط را افزایش داده است. آیا دادگاه تجدیدنظر می تواند بدون برگزاری جلسه اقساط مهریه را افزایش دهد؟ اصلا آیا دادگاه تجدیدنظر مجاز به افزایش اقساط مهریه می باشد؟ خواسته زوجه رد اعسار بوده نه افزایش اقساط. لطفا با ذکر قانون مربوطه راهنمایی بفرمایین. با تشکر .

مشاوره حقوقی مهریه
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

دادگاه تجدید نظر در مورد اقساط مهریه بر اساس صلاحدید خود اقدام مینماید

بله چون مجدد رسیدگی مینماید

باید ببینید چه مدارکی, به دادگاه تجدیدنظر داده شده

با سلام
آیا دادگاه تجدیدنظر می تواند بدون برگزاری جلسه اقساط مهریه را افزایش دهد؟ بله میتواند

اصلا آیا دادگاه تجدیدنظر مجاز به افزایش اقساط مهریه می باشد؟ بله چنین حقی دارند

خواسته زوجه رد اعسار بوده نه افزایش اقساط : احتمالا زوجه مدارکی چه اصل چه ساختگی برای تمکن مالی شما ضمیمه لایحه تنظیمی به تجدید نظر ارسال نموده که دادگاه تجدید نظر بر حسب آن اقدام به افزایش نموده است

با سلام بله دادگاه تجدید نظر با بررسی پرونده در صورتی که مبلغ اقساط متعارف نباشد وبا توجه به وضعیت و درامد زوج میتواند رای بدوی را نقض و رای جدید مبنی بر افزایش اقساط صادر نماید

احتمالا ایشون با دلایلی و مدارکی اعسار شما را ناموجه اعلام کردند و دادگاه با توجه به مدارک نسبت به افزایش اقدام کرده .