پیداکردن مزاحم تلگرامی چگونه انجام شود؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۶,۱۸۹ #22059368

سلام چندی پیش مزاحم تلگرامی داشتم .با آیدی مشخصی ولی شماره اش را نمی دونستم.چندین بار عکس و پیام های مختلف فرستاد .و بعد دیلیت اکانت کرد .من شکایت کردم و به پلیس فتا ارجاع دادن .آیا پلیس فتا از روی پیام ها می تواند شماره سریال گوشی ارسال کننده را تشخیص دهد؟
آیا پلیس فتا از روی پیام ها یا عکس ها می تواند ای پی اینترنت مزاحم را شناسایی کند
ممنون می شم پاسخ من را بفرمایید.

مشاوره حقوقی کیفری
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام، بله امکان شناسایی وجود دارد

با سلام خدمت شما بزرگوار
عنایت گردد از طریق پلیس فتا تنها امکان پذیر است

سلام
در صورتی که نسخه اصلی تلگرام باشد علی القاعده پیگیری آن کار را حتی به نظر نمی رسد اما در صورتی که از نسخه های ایرانی تلگرام استفاده شده باشد شاید امکان پیگیری آن وجود داشته باشد

سلام
احتمال شناسایی سریال بعید به نظر می رسد اما می توانند اقدام به شناسایی ای پی نمایند

سلام
پلیس فتا با استفاده از تکنیک های فنی می تواند طرف را شناسایی و ردیابی کند.