نوشته قرار اعدادی صادر شد این یعنی چه؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۱,۶۷۹ #22043126

با سلام
شوهرم درخواست طلاق داد و پس از اون درخواست اعسار داد من تا الان مهریه مو اجرا نذاشتم و حتی درخواست استعلام اموال ش هم نکردم دادگاه اعسار هفته بعد هست
و ایا منم تو دادگاه اعسار باید شاهد ببرم؟

مشاوره حقوقی طلاق از طرف مرد
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

مدعی اعسار جهت ثبوت اعسار خویش ملزم به بردن شهود می باشد نیازی به بردن شهود از جانب شما نیست.

قرار اعدادی در راستای صدور رای و در پیشبرد پرونده صادر میشود.
در صورتی که شواهدی بر عدم اعسار ایشان دارید بیاثر نیست.

سلام قرار اعدادی قراری است که پرونده را اماده صدور رای میکند مثل تحقیق محلی یا معاینه محل .در خصوص اعسار اگر شما دادخواست مطالبه مهریه یا ... نداده اید نیاز به طرح دعوای اعسار از جانب همسرتان نبوده ،لذا شما در دادگاه حاضر اگر لازم دانستید به دادگاه اعلام و در صورت نیاز شهود خود را اراٸه دهید لذا اصولا مدعی باید اثبات کند

-- قرار اعدادی به بیان ساده به معنی نوعی قرار تحقیق است .
-- در صورتیکه برای رد ادعای اعسار همسرتان دلیلی داشته یا شهودی برای درآمدش دارید باید در دادگاه به عنوان شاهد معارض معرفی کنید .

درود
نیاز به شاهد از جانب شما نیست مدعی اعسار باید شاهد ببرد اگر شما مدعی هستید معسر نیست باید ثابت کنید.