دفاع در برابر اعاده حیثیت چگونه است؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۲۲۹ #22001005

سلام و عرض ادب خدمت شما
فامیل بنده برای خانواده ما و چند تا از دوستاش دعا های خیلی بد از جمله مرگ گرفته ...
من از این موضوع اطلاعی نداشتم تا اینکه یکی از دوستای مشترک بین من و فامیلمون با ارایه فیلم و ویس به من به من ثابت کرد که فامیل بنده این کار رو انجام دادن
من پیش همسر این شخص که میشه پسر عموی بنده رفتم و موضوع رو باهاش در میون گذاشتم که بحثی در گرفت و ما این موضوع رو با دوستان ایشون و همسرشون رودررو کردیم که همه گفتن این دعا گرفته شده و بعد از چند روز در کمال وقاحت ایشون رفته و اعاده ی حیثیت کرده
من برای داثبات این موضوع مدرکی ندارم و مدارک رو تو گوشی دوست مشترکمون دیدم که در حال حاضر اونم تو جبهه ی اوناس چون ترسیده و مدارک رو نمیاره بده و من ویس این دوست رو دارم که توش اقرار کرده من ویس دارم
حالا باید چه کاری انجام بدم

مشاوره حقوقی کیفری
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

ایشان مدعی است و بایداثبات کند به نظر نمی رسد شما مرتکب عمل مجرمانه ای شده باشید. جرم اقترا صورت نگرفته است

درود:دادگاه نیاز به عدله اثبات دارد ،در صورت اثبات در دادگاه توسط شاکی شما مرتکب جرم می شوید.

با دورد
اثبات هر جرمی مستلزم ارائه مستندات به دادگاه است

شما جرمی را به ایشان نسبت نداده ای که نگران صدور حکم به نفع ایشان در اعاده حیثیت باشید.

باسلام ابتدا بایدشماشکایتی مطرح نماییدوبرائت مشارالیه صادرشودسپس نامبرده اعاده حیثیت نمایند

درود
شاکی باید ثابت کنند شما نسبت افترا داده اید.

سلام
دوست مشترک تان می توانند به عنوان شاهد شهادت دهند.