دفاع از حکم انتسابی به چه معناست؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۱,۴۷۵ #21983393

با سلام

برای من ابلاغیه آمده است که دفاع از حکم انتسابی ظرف مدت ۵ روز خودتون به دادگاه عمومی انقلاب معرفی کنید و فقط نام شاکی نوشته شده و من ایشان را نمیشناسم.

دفاع از حکم انتسابی چیست؟

دادگاه عمومی انقلاب مربوط به چه جرایمی هستش؟

ممنون

مشاوره حقوقی کیفری
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

دفاع از حکم انتسابی چیست؟

یعنی حکمی به که به شما نسبت داده شده است و در صورتی که اثبات شود گنهکارید به آن محکوم می شوید
دادگاه عمومی انقلاب مربوط به چه جرایمی هستش؟
جرایم علیه امنیت داخلی و خارجی، محاربه، افساد فی‌الارض، بغی، تبانی و اجتماع علیه جمهوری اسلامی ایران یا اقدام مسلحانه یا احراق، تخریب و اتلاف اموال به منظور مقابله با نظام ب- توهین به مقام بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران و مقام رهبری پ- تمام جرایم مربوط به موادمخدر، روانگردان و پیش‌سازهای آن و قاچاق اسلحه، مهمات و اقلام و مواد تحت کنترل ت- سایر مواردی که به موجب قوانین خاص در صلاحیت این دادگاه است.

برای دفاع از ادعای شاکی بایستی جهت دفاع حاضر شوید در غیر اینصورت محکوم خواهید شد .

عنوان صحیح دفاع از اتهام انتسابی است.
یعنی برای دفاع از حق خود در خصوص شکایتی که شاکی کرده و عمل مجرمانه رادبه شما منتسب کرده در دادسرا حاضر شوید
صلاحیت دادگاه انقلاب:الف-جرایم علیه امنیت داخلی و خارجی، محاربه، افساد فی‌الارض، بغی، تبانی و اجتماع علیه جمهوری اسلامی ایران یا اقدام مسلحانه یا احراق، تخریب و اتلاف اموال به منظور مقابله با نظام ب- توهین به مقام بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران و مقام رهبری پ- تمام جرایم مربوط به موادمخدر، روانگردان و پیش‌سازهای آن و قاچاق اسلحه، مهمات و اقلام و مواد تحت کنترل ت- سایر مواردی که به موجب قوانین خاص در صلاحیت این دادگاه است.

با سلام ووقت بخیر
برای دفاعیات نسبت به اتهامی که شاکی به شما منتسب کرده است باید درمهلت مقرر حضور پیدا کنید .

با سلام
آخرین قانونی که صلاحیت دادگاه انقلاب را مشخص کرده است قانون آیین دادرسی کیفری است که در سال ۱۳۹۴ تصویب شد. در ماده‌ی ۳۰۳ این قانون ذیل عناوینی خاص صلاحیت این دادگاه به تفکیک بیان شده است:
الف-جرایم علیه امنیت داخلی و خارجی، محاربه، افساد فی‌الارض، بغی، تبانی و اجتماع علیه جمهوری اسلامی ایران یا اقدام مسلحانه یا احراق، تخریب و اتلاف اموال به منظور مقابله با نظام ب- توهین به مقام بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران و مقام رهبری پ- تمام جرایم مربوط به موادمخدر، روانگردان و پیش‌سازهای آن و قاچاق اسلحه، مهمات و اقلام و مواد تحت کنترل ت- سایر مواردی که به موجب قوانین خاص در صلاحیت این دادگاه است.